prima service

Ook als er iets in adresgegevens iets niet helemaal klopt wordt actie genomen om de bloemen op tijd bij het juiste adres te bezorgen

tevreden gever en tevreden ontvanger!

Tevreden gever en blije ontvangster!

De boeketten van topbloemen zijn echt top!!

De website is heel gebruiksvriendelijk maar het belangrijkste zijn de altijd uitstekende boeketten bloemen! Niets dan lof!

Fantastische verse bloemen.

De bestelling van de bos bloemen en het bijbehorende kaartje is uitstekend via de website verlopen. Ook de aanpassing van de tekst achteraf op het kaartje is goed opgepakt. De bestelling is volgens afspraak geleverd. De persoon die het heeft ontvangen was zeer enthousiast over de mooie bos bloemen en de versheid daarvan. Heeft mij ook een foto gestuurd om dit te laten zien. Met recht Top bloemen. Ga zo door.

Topservice

Makkelijk besteld, betaald en op tijd bezorgd.

Netjes en op tijd.

mooie boeketten en op tijd geleverd

Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van topbloemen.nl maar ben zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar

Alle afspraken nagekomen

Precies zo als bedoelt

Goed.

Boeket is mooi maar niet wat ik bedoelde,heb contact gehad en dat is goed verlopen maar of ik er content mee was blijf de vraag.

De bloemen waren voor mijn jarige schoonzus en ze was helemaal in haar nopjes

Top bloemen

Tevreden

De bloemen zagen er prachtig uit.

De bloemen aan de vrienden zagen er prachtig uit. Ze stuurden een foto.

Bestelling naar wens bezorgd,TOP

Prima gegaan

Juiste tijd en mooi boeket afgegeven !

Goed georganiseerd

Snelle Levering naar de persoon waar deze Bloemen bestemd voor waren

Mooi boeket

Afgelopen vrijdag een schitterend harte boeket besteld voor mijn vrouw zaterdagochtend werd het boeket al vroeg bezorgd Mooie bloemen Snelle levering

De naam maakt zijn belofte waar: Top!!

Alles correct, vlot en vooral goed!

Tevreden ontvanger en tevreden gever

Prachtig boeket, afgeleverd op de afgesproken datum. Ontvanger was er zeer blij mee.

perfect

Er is een mooi boeket afgeleverd

Snel en correct

Bestellen makkelijk, duidelijke communicatie omtrent levering en boeket prima verzorgd.

Goed en gemakkelijk

Het was heel fijn om een boeketje uit te kunnen zoeken en te kunnen laten bezorgen. Het uiteindelijke boeket heb ik niet gezien, maar ik ben er wel voor bedankt, dus het is op de juiste tijd op de juiste plaats aangekomen.

geweldig!

de ontvangster was verrast en heel blij met haar boeket.

Tevreden

Bestelling keurig verzorgd op tijd bezorgd.

6 Thailandlaan

Aalsmeer 1432 DJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire