Laden reviews...
1.191 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Nel complesso le recensioni sono contrastate ma prevalenti posiscono. Molti clienti elogiano la qualità dei mazzi e la consegna puntuale. Alcuni segnalano problemi legati a costi aggiuntivi o comunicazione. In linea generale la soddisfazione è alta quando le aspettative sono soddisfatte e il servizio è affidabile.
Top ervaring! Het bestellen gaat makkelijk, kaartje erbij, geen probleem! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling! Ik heb de bloemen niet zelf gezien maar de ontvangers vonden het een hele mooie bos .
Wil
Haarlem
Ze vindt het een schitterend boeket.
Truus Backers
Amsterdam
De bloemen zijn snel en goed geleverd. Zelfs in een potje met water.
J Gerards
Tilburg
Stuk niet gezien. Wel de service dat het netjes geleverd is. Dank u wel
Diana Heeren
St. Willebrord
Goed maar erg duur
A de Graaf-van der Dussen
Langweer
‘S Morgens besteld en ‘s middags geleverd. Degene voor wie het boeket bestemd was, was er hartstikke blij mee. Op de foto die ze stuurde zag het er prima uit!
Annette Adriaanse
Julianadorp
Maartje den Hartog
Amsterdam
Beste Maartje,
Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Onze excuses daarvoor.
We nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken.
Met vriendelijke groet,
Team Topbloemen.nl
Ik ben oha tevreden over de service van Topbloemen. Topbloemen heeft ons gebeld en de voicemail ingesproken dat de kleur wel oranje zou zijn, maar er andere bloemen in de bos zitten, dan op hun website. Zelden wordt de bos bezorgd, zoals ik besteld heb en verwacht had. Op de website staat wel beschreven dat de bos kan afwijken van het getoonde plaatje om die reden, dus daar houd ik rekening mee. Daarnaast heb ik enige twijfel of de bos de waarde heeft, die ik ervoor betaald heb. Onlangs bestelde ik een XL bos, maar de grootte is me tegen gevallen.
Beveelt niet aan
RvB
IJsselstein
Eenvoudig te bestellen en een efficiënte afhandeling.
Feldmann
Puttershoek
Mcj van aken
Rotterdam
Een mooi boeket en bezorgd op de tijd die ik aangegeven had. Prima.
A.Nietfeld
Almere
Via topbloemen een bos bloemen besteld voor iemand, was snel geregeld
André van Wijk
Hardinxveld-Giessendam
Mooie manier om iemand te feliciteren
Linda Verbeek
Rijswijk
Al vele jaren bestel ik bloemen goede service, ben er heel erg tevreden mee.
Willie Kat
Lutjebroek
Bloemstuk was binnen een paar uur geleverd echt super snel en fijn! En bloemstuk was precies als de foto prachtig
Rachel Manuhutu
Woerden
de perfecte manier om goeie vrienden die ver weg wonen toch een leuk boeket te sturen
fam roele
Volendam
Prima geregeld
Rudger Piet
Aalsmeer
Perfecte bloemen, goede correcte service. Alles perfect, verse bloemen keurig verzorgd.
W. Jongen
Vierlingsbeek
Mijn "zus" was super blij met de mooie bloemen
Ciska
's-Gravenhage
Vriendelijke bezorger
Nelleke Kempen
Geldrop
Snel besteld , en snel en correct bezorgd !
Sieglinde Verwoerd
Wijk bij Duurstede
op de foto was het niet de bos die ik uitgezocht had. Hij was veel kleiner. Topbloemen heeft dit gecompenseerd. Goede service van dit bedrijf
MF van Horsigh
Krimpen aan den IJssel
Beste klant,
Bedankt voor je bericht, wij hebben deze in goede orde ontvangen. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen.
Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken
Onze excuses voor het ontstane ongemak.
Met vriendelijke groet,
Team Topbloemen.nl
Zeker voor herhaling vatbaar
Mario van Tits
Oeffelt
Ik bestel al heel lang en best vaak bij topbloemen en heb nog nooit problemen meegemaakt Echt heel goed geregeld allemaal Ik kan er altijd echt van op aan dat t bezorgd word
Wendy
Leiden