Precies wat ik verwachte

Prachtig boeket op tijd bezorgd heel blij mee

Mooi boeket en goed geleverd!

2 dagen voor een verjaardag een mooi boeket kunnen uitzoeken op de website van Topbloemen.nl. Groot assortiment met redelijke prijzen. Eenvoudig bestelt en betaald. De aflevering vond keurig op tijd plaats door een zeer vriendelijke dame. En.......de jarige vond het prachtig!!!! Ik ook blij.

Ik woon in het verenigd koningkrijk en heb bloemen laten bezorgen in nederland, was op tijd en goede kwaliteit

Goed en snel

ruim aanbod, goed bestelproces en snelle afhandeling.

Fijn geholpen

Door een typfout klopte het adres niet en ik kreeg keurig een mail waar de bos bloemen wel afgeleverd kon worden. Ik heb het juiste adres doorgegeven en het is helemaal in orde gekomen! Goede service dus!

Prima boeket

De ontvangster vond het een mooi boeket, dank hiervoor. Maar de bloemist had het bij de buren afgegeven omdat er niemand thuis was, maar dat was zeker NIET waar. Verder geen klachten Groetjes Carla Visser

Besteld en betaald voor meer dan is afgeleverd!

Ik had bloemen + een cadeau besteld. Het cadeau is niet meegeleverd. Gelukkig was de klantenservice mevrouw vriendelijk en behulpzaam, en werd het cadeau alsnog nagestuurd. Wel jammer dat ik er vervolgens geen bevestiging van krijg dat dat ook daadwerkelijk gebeurd is.

Zoals verwacht.

Tevreden klant.

Mooie bos en op tijd geleverd.

Goede bos verkeerde kaartje

Wij hadden een bos besteld voor iemand als bedankje maar er zat uiteindelijk een kaartje aan om iemand sterkte te wensen en beterschap.. gelukkig kwamen ze erachter dat het van ons kwam.

Prima!!!

Heb een foto toegestuurd gekregen van de ontvanger, ik was hier blij mee ... maar de ontvanger was ook heel blij ... en daar gaat het tenslotte om ..... Top gedaan, Topbloemen!

Mooi op tijd en leuk boeket

Makkelijke bestel route en leuke bos

Gewoon TOP

Een prachtig boeket en uitstekend verzorgd met ook nog kortingsbonnen voor geschenken. Door de ontvangster zeer gewaardeerd!

Uitstekend verzorgd

Alles prima geregeld ook over de bezorgtijd

Niet zo best.

De courier kan niet bij het adres komen doordat hij geen ontheffing heeft om centrum in te rijden. Wat overigens helemaal niet nodig is om met de auto voor de deur te komen. Nog geen minuut afstand kan de koerier net als alle anderen diensten en bezorgers kan koerier gewoon een straat doorlopen. Door dat deze persoon waarschijnlijk of de weg niet wist of te lui was om uit zijn auto te komen kwam het bloempakket een dag te laat. Voor de ontvanger een belangrijke dag. Voor het bedrag wat wordt betaald is dit onacceptabel.

Prachtig!

De reactie van onze kleinzoon, aan wie het boeket was bezorgd, was: ‘Wat een mooi boeket. Dank je wel.’

Beter kan niet!

Just in time, fantastische product kwaliteit, betrouwbare aflevering, goede verkoopprijs.

slecht!!

leuk om bloemen te sturen die vervolgens via DHL in hun opslagcentra dagen lang blijven liggen. verlepte uitgedroogde bloemen komen 4 dagen later aan dan aangegeven op de leverdatum. 50 euro voor betaald ook nog. rond uit slecht!! ik had ze beter zelf kunnen brengen!!

Goede verzorging

Heel verzorgd boeket

Bloemen waren mooi maar……

Helaas zat het beloofde kaartje er niet bij. Daardoor had de ontvanger geen idee van wie het was. Ben dus teleurgesteld

Uitmuntende service

Bloemen zijn op een simpele manier te bestellen. Goed op de hoogte gehouden in de voortgang van de bestelling. Bestelling is op tijd geleverd. Bedankje ( telefonisch ) ontvangen van de jarige. Prachtige bos bloemen.

Erg goed

Het is een prima verzorging Ik vind het alleen erg jammer dat er geen zicht is op de bezorg tijden dat zou nog verbeterd kunnen worden

Gewoon goed

Conform afspraak bezorgd. Prima boeket !

Teleurstellend

Het bloemstuk was heel veel kleiner dan verwacht waardoor de 3 linten er nogal grotesk uitzagen.

Prima gegaan!!

Helaas was de bezorging niet gelukt op de dag zelf. ( niet de schuld van Topbloemen!!) keurig de volgende dag nog een keer geprobeerd en dat lukte wel. Mooie bos bloemen! Ook de klantenservice werkte snel. Kreeg snel antwoord op vragen. Bedankt!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire