Goedverzorgd en mooi op tijd,

Zie bovenstaande zin.

Beetje laat

Ondanks ik de bloemen in alle vroegte heb besteld kwamen deze pas tegen zes uur in de avond. Inmiddels waren wij allang weg om onze 40 jarige bruiloft elders te vieren. De verrassing voor mijn vrouw was deels verdwenen. Beetje jammer. Zou heel handig zijn een circatijd aan te geven wanneer de bloemen bezorgd worden.

Mooi boes bloemen

Volgen de keer weer

Ik heb de bloemen niet zelf gezien

Gezien de reactie van diegene die de bloemen kreeg...perfect wat ik hoorde.

Prachtige bloemen.

Het prachtige boeket werd mooi op tijd bezorgd bij een blijde ontvanger Bedankt.

Heel mooie boeket

Goede ervaring met topbloemen ik zou nog een filmpje opgestuurd krijgen. Daar ik bloemen naar mijn zieke zus gedaan heeft .die in Salem verpleeghuis was. En jullie het filmden was in Ridderkerk

Dus helemaal top‼️

Op tijd bezorgd en een ptachtige herfstbos bloemen liet mijn lieve vriendin zien ❤️

zeer tevreden

boeket na 1 week nog prachtig. Mede dank zij de bloemist.

Ontvanger was tevreden

Na een grote blunder de laatste keer, ging het deze keer gelukkig heel goed. Ik weet niet of het door het kiezen van de lokale bloemenzaak is, maar ik kan me voorstellen dat de ene zaak meer zin heeft in online bestellingen dan anderen. Maar hoe dan ook, zowel de ontvanger als ik, de besteller, zijn erg tevreden met DEZE bestelling.

Goed met één maar

Ik vind de bossen zoals die uiteindelijk geleverd worden niet overeenkomen met de foto's op de website. De bossen zijn mooi, mar in het echt kleiner.

Mooie bos bloemen, wel aan de prijs.

Alles klopte

De 0ntvanger vertelde ons dat het een heel mooi boeket was.

topbloemen doet zijn naam eer aan

de bloemen waren prachtig ben heel netjes te woord gestaan door de klantenservice dus van mij een dikke 10

Goed geregeld!

Op tijd bezorgd-bloemen/vaas/cava zoals beschreven !!

Top service & prachtig resultaat!

Ik had nogal last minute beslist om m'n vriendin een boeket cadeau te doen voor haar verjaardag. Gelukkig kon Topbloemen.nl het boeket tijdig leveren, op een tijdstip dat m'n vriendin zeker thuis was. Het resultaat, wauw! Nog beter dan de omschrijving op de website. Ik heb m'n vriendin haar verjaardag net wat mooier kunnen maken dankzij jullie. Dank je!

Was weer top

Bloemen met blijdschap ontvangen

Weer afgehandeld zoals gewend van jullie

Alles perfect voor elkaar. A tot Z

Alles perfect geregeld en op de hoogte gehouden van stand van zaken.

Heel erg goed

Ik heb al een paar keer bloemen via jullie verstuurd, allemaal waren de ontvangst top, en ik zou het de volgende keer weer net zo doen via jullie Toppie

Prachtig boeket en snel verzorgd

Mooie boeketten om uit te kiezen. Mijn bestelling werd binnen een paar uur bezorgd. Wel tamelijk hoge prijzen.

Geweldig.

De ontvangers van topboemen zijn altijd blij met het boeket,dit staat minstens een week,soms langer.de bloemen zijn van goede kwaliteit.ik ben blij met jullie.

Mooie bos bloemen

Een mooie bos bloemen bezorgd, die volledig voldeed aan het voorbeeld op de website.

heel gemakkelijk door heel het land een bloemetje sturen !!

goede service en een mooie gelegenheid om iemand te verrassen

Prima kwaliteit.

De bestelling is volledig naar tevredenheid, zowel van mijzelf als van degene die het heeft ontvangen.

top.

snel en goede service , Makkelijke site overzichtelijk.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire