Ik ben echt tevreden zoals jullie de complete levering afhandelen Perfecte service
Alles verliep vlot; bestelling, levering, afrekening zeer correct!
Duidelijke en overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen en meerdere mogelijkheden van betalen. Op tijd afgeleverd en mij daarvan op de hoogte gebracht. Een blije ontvanger die een foto van de bloemen doorstuurde. Hopelijk heeft de ontvanger er lekker lang plezier van
Prima geregeld goed op de hoogte gehouden en mooi boeket
Mooie bos bloemen kregen we te horen.
Snel en het was een prachtig boeket in een super verpakking!
Altijd mooie boeketten bij topbloemen, het viel deze keer een beetje tegen maar hebben ze bijzonder goed opgelost. Bedankt team van topbloemen, zo hoort het! Dit is nou service, complimenten.
Beste Jo, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Recensione originale
Bos bloemen besteld voor €24,94 + bezorgkosten en kaartje €33,95. Zeer eenvoudige bos met erg veel groen en weinig bloemen. Normaal altijd super tevreden maar dit keer echt bijzonder slecht. Echt teleurgesteld om eerlijk te zijn.
AL JAREN GOEDE ERVARINGEN, IEDEREEN ALTIJD ZEER TEVREDEN.
Wederom goed geregeld. ‘S morgens besteld en paar uur later bezorgd!
Niks op aan te brengen. Snelle service.
Makkelijke site en vlotte service
Ik heb de laatste weken 3 keer bloemen besteld bij via topbloemen de bouqetten zagen er goed en verzorgd uit.
Een goede ervaring door de enthousiaste bedankjes en de foto's van de bloemen die de mensen naar mij sturen.
Snel besteld en prima op het vermelde tijdstip bezorgd
De bloemen zijn nog niet bezorgd gaat waarschijnlijk nog wel gebeuren.
Beste Wim, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de levering van het door jou bestelde boeket, waarvoor mijn welgemeende excuses. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Makkelijk kiezen, boeket zag er precies zo uit als het voorbeeld.
het was echt super goed mooie bos bloemen
Alles was prima en Top Bloemen
Alles ging heel correct! Super Top bloemen.
Dat de bloemen mooi op tijd bezorgd zijn
Ik vind de prijs echt te hoog voor de hoeveelheid en type bloemen die je krijgt. Heel doorsnee boeket met bloemen. Wel top dat de bloemen dezelfde dag nog bezorgd worden.
Beste Lena, Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent. Graag wil ik jou vragen om contact met ons op te nemen per email op: [email protected]. Wij zullen het nodige doen om jouw klacht het beste mogelijk te gaan oplossen ! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Wat ze zeggen, komen ze na
Keurig netjes en volgens afspraak geleverd. Ontvanger was zeer verrast.
Bloemen zijn goed en komen op tijd aan, maar... Als je een bos uikiest van 21,50 kom je daarna in een menu waarin je het formaat moet kiezen, omdat 'klein' waarschijnlijk niet zal voldoen neem je al gauw 'middel' of 'groot', waardoor het bedrag omhoog gaat. Dan een kaartje erbij voor 1,50 en bij het afrekenen komt er nog een aardig bedrag voor het bezorgen door een lokale bloemist bij. Hierdoor komt je gekozen bosje van 21,50 op zo'n 35,- uit.
Beste Dolf, Hartelijk dank voor jouw bericht en feedback. Ik stel het zeer op prijs dat je een beoordeling hebt achter gelaten. Ik ga jouw feedback zeker doorgeven aan de desbetreffende afdeling, zodat wij onze service alleen maar kunnen verbeteren. Nogmaals hartelijk dank en ik hoop jou een volgende keer nogmaals van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Recensione originale
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire