goed en correct

Het boeket was conform de afbeelding op de site en de bezorging correct via buren.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

De ontvanger was heel blij met het mooie boeket.

Wederom fantastisch verzorgd

We bestellen toch welregelmatig wel via TOPbloemen. Nog nooit teleurgesteld in kwaliteit, snelheid, kosten.

fantastisch

mooie verse bloemen en op tijd gebracht!

Op de afgesproken dag bezorgd

Beetje teleurgesteld

Normaal gesproken ben ik erg tevreden; dit keer is het een beetje mis gegaan. Aan de hand van een eerdere bestelling, hebben we een zelfde boeket besteld en het kaartje aangepast omdat we om een geheel andere reden bloemen laten bezorgen. De volgende dag liet de ontvanger weten erg blij te zijn met de bloemen, maar dat de tekst op het kaartje niet van toepassing is. Gelukkig zag de ontvanger de humor hier van in, wij vonden het iets minder geslaagd. Omdat we nog een boeket hadden besteld, controleerden we daar ook het kaartje van. Wat bleek, ook hier de verkeerde tekst. Na telefonisch contact is het aangepast en zijn we goed geholpen. Wel aangekaart dat er misschien een fout in het systeem zit, omdat we er absoluut zeker van zijn de juiste kaartje en tekst hebben geslecteerd.

Teleurstellend

Het bezorgde boeket leek niet op het bestelde boeket Jayla. Er zaten o.a. lelies in i.p.v. gladiolen. De ontvanger is allergisch voor lelies dus ik zou nooit zo'n boeket besteld hebben. De lelies moesten er uitgehaald worden en weg is je mooie boeket. Jammer van het geld. Ook de ervaring die ik zelf afgelopen jaar had met Topbloemen wordt er niet beter op. De kwaliteit gaat er niet op vooruit. Erg jammer. Mijn klacht is vandaag goed behandeld. De ontvanger krijgt een nieuw boeket. Top voor topbloemen.

Zelfs de zelfde dag leveren is geen probleem

makkelijk bestellen.uitstekende communicatie. Volgens de ontvangster is het een prachtig boeket. Dus iedereen tevreden.

Altijd goed geregeld en altijd mooie bloemen! Top Helemaal tevreden

Was weer prima verzorgd

Goed bedrijf , houd zich aan het woord. Bloemen worden keurig netjes afgeleverd Ook nog verse bloemen

geweldig

mooie variabele bos bloemen

Via de website een boeket bloemen besteld, voor 14:00 uur besteld nog geen uur later bezorgt.

Blij

Boeketje verstuurd naar een robijnen bruidspaar, die waren zeer verrast en heel blij met het mooie boeket.

Boeket mooi.

Afgeleverde boeket mooi maar tijd van aflevering was eind van de middag. Jammer voor een boeket ter viering van een verjaardag. Misschien een opties voor dagdelen aangeven voor het bezorgen.

Prima bezorgd !

Mijn zoon was er blij mee, zijn familie had er recht op na heel veel medewerking

Snelle aflevering!

Het door mij bestelde boeket werd dezelfde dag geleverd, heel fijn!

Het bestelde boeket kon helaas niet geleverd worden omdat er geen zonnebloemen meer waren. Helaas. Kan gebeuren. Het vervangende boeket is ook mooi!

Pas eind van de dag geleverd

Over t boeket was de ontvanger tevreden. Ik vond t zelf erg jammer dat t boeket pas om half 5 's middags was afgeleverd.

Vlotte en correcte levering

De foto die ze opstuurde zag er goed uit.

De ontvanger vond het boeket mooi

Keurige boeketten en op tijd afgeleverd

Prima gedaan. Mooie boeketten voor onze nieuwe collega's en keurig op tijd afgeleverd.

Waardeloos boeket bloemen voor 30 euro + 4 euro verzendkosten

het spijt me dit te moeten melden, maar het was een boeket van veel geld met uitgebloeide chrisanten. Ik had rozen besteld, maar het waren meer groene takken, uitgebloeide bloemen, dus terug gestuurd. Het nieuwe boeket zag er wel beter uit, maar nog niet naar m'n zin. Volgende keer koop ik zelf een boeket en declareer ik het wel bij mijn werkgever. Helaas was dit ook niet de eerste keer dat dit is gebeurd.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire