super geregeld

Twee bestellingen voor bloemen waarvan 1 dezelfde middag ook nog laten bezorgen. Binnen drie uur was het geregeld, top.

Al vele jaren ervaring met de fenomenale service van Topbloemen.nl

Alle facetten van Topbloemen.nl (website, keuzemogelijkheden, zeer eenvoudige bestelprocedure, afhandeling van de bestelling, kwaliteit van de uiteindelijk door de bloemist geleverde boeketten) zijn van een vrijwel ongekend hoog niveau! Wij maken dan ook al vele jaren, tot volle tevredenheid, gebruik van de service van dit bedrijf. Geen enkele reden, om voor het bestellen van bloemen, naar welke andere firma dan ook om te zien!!

Een tevreden en blije ontvanger van je boeket daar doe je het voor.

Al eerder met Topbloemen gewerkt. Meestal gaf ik de bestelling wel tijdig aan dwz een paar dagen van tevoren. Maar Oeps vergeten en dan maar hopen dat ze nog dezelfde dag kunnen bezorgen. Dat lukte! S'avonds een telefoontje van een dankbare lieve tante, die een mooie grote bos bloemen op tijd ontvangen had. Top Topbloemen.

Prima service!

Snel, goed en netjes. Handig en duidelijke website met mooie foto's

Perfect geregeld.

De dag voor levering een boeket rozen besteld en keurig op tijd bezorgd. De ontvanger heeft een foto gestuurd en het was inderdaad een prachtig boeket.

Top geregeld met TOP BLOEMEN!!!!!!!!

Ik had een fout gemaakt, ik was de vaas vergeten. Heb gebeld en alles werd geannuleerd! Top!!! Nieuwe bestelling aangemaakt met vaas en wat denk je wat.......Top!!! Net als de emails die je krijgt om je op de hoogt te houden, goed geregeld!! Bloemen en of verrassing verzenden???? TOP BLOEMEN!!!

Mooie bloemen , op tijd geleverd

Altijd volgens afspraak, goede service!

Perfect geregeld!!!

Mooi boeket geleverd, de ontvanger was er blij mee!

zeer goede service

Heb het boeket gezien, het is prachtig!

Mooie bloemen, snel bezorgd!

Het bouquet is op tijd geleverd. Prachtig bouquet. Heel aardige bezorger.

Bloemen oke , bezorging niet

Bloemen waren blijkbaar bij buren bezorgd, maar geen kaartje door de brievenbus . Na 2 dagen hebben de buren de bloemen als nog bij het juiste adres bezorgt. Geadresseerde wist niet dat er bloemen bezorgt zouden worden ( verassing). Buren waren aan het wachten tot de bloemen opgehaald werden. Hadden verwacht dat die wel een kaartje in de brievenbus hadden gekregen van de bezorger. Op welk huisnr ze het konden afhalen . Tip graag bezorgkaartje met huisnr achterlaten .

Door Topbloemen een prachtig boeket laten bezorgen. Zeer aan te raden.

Mooie bos bloemen

Geweldig. Was afzender vergeten te melden online en was geen probleem om t te wijzigen. TOP

Bestelling on line ging vlot, bloemen volgens afspraak op tijd afgeleverd en van de ontvanger kreeg ik een positieve reactie.

Helemaal geweldig ...

Ik ben heel tevreden en ga er zeker meer gebruik van maken, nu ik weet hoe het moet! Het is/was een prachtige bos, tussen de andere bloemen. Mijn kleindochter attendeerde me er op, Oma topbloemen doen, leuk!

Goede en snelle service/levering

Hoewel ik de bloemen zelf niet fysiek heb gezien, heeft de ontvanger enthousiast gereageerd. De bloemen waren mooi en geweldig kleurrijk.

Was prachtig bloemen hart

Prachtig kado

Erg enthousiast

Erg mooi boeket, precies zoals op de foto. Mooi op tijd geleverd, werdt als gever op de hoogte gehouden, goed geregeld. Vriendelijke persoon bij de aflevering.

Echt supersnel geregeld

Uitzoeken, bestellen en binnen een paar uur werden de bloemetjes en chocolade bezorgd. top!

Deze keer niet zo goed

Boeket prima maar geen kaartje toegevoegd. De ontvanger vroeg naar de afzender, niet gegeven vanwege privacy, dat snap ik nog maar er zou een mail naar mij worden gestuurd door jullie zodat ik kon reageren naar de ontvanger, NIETS ONTVANGEN, heel naar!

Goed geregeld en bezorgd was een mooi boeket

Mooie bos bloemen

We kregen veel complimenten over het boeket dat is geleverd. Fijne service

Niet wat ik verwachtte.

Het boeket wat ik bestelde en wat bezorgd werd leken niet echt op elkaar.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire