Mooi boeket, op tijd bezorgd. Had geen melding van bezorgen maar is toch goed gekomen.

Mooi boeket op tijd bezorgd!

Mijn vriendien heeft een prachtig boeket bloemen ontvangen van ons vis TOP bloemen! Mooi boeket op tijd bezorgd!

Hele nette en snelle levering,vooral als je een verjaardag vergeten bent Dan is het meteen goed gemaakt als de bel gaat en er worden mooie bloemen gebracht

Ik heb altijd bloemen van jullie ,maar had vorige week donderdag gekregen ,maar helaas zijn er toch wat bloemen geknakt, jammer verder was wel een mooi boeket. Had voor me zelf besteld. Gr Indy

1 grote ellende

Schurken zijn het, heb 8 augustus bloemen besteld om op 9 aug te laten bezorgen. Niet gelukt maar geen briefje achter gelaten. Geappt met de klantenservice die vertelde mij dat ze dan de volgende dag 10 augustus weer zouden proberen. De bezorger is niet geweest. Hoe ik het weet, de camera heeft niets geregistreerd die dag, dus weer geen briefje in de bus. Ik wil nu mijn geld terug en ga wel bij een ander bestellen. Voor mij nooit meer Topbloemen of beter gezegd Flopbloemen.

Veel keuze

Bos bloemen besteld voor mijn ouders. Goede info en levertijd was prima

Het ging uitstekend

De service is prima

Goede reactue op mijn probleem en adequaat gereageerd

Mooi boeket bloemen.

Een min punt werd gezegd voor 13.00 uur besteld, zelfde dag bezorgd. Dat is niet gebeurd!

TOP bloemen

Snel besteld goeie site en prima boeket afgeleverd

Een tevreden klant!

Ik ben zeer tevreden met de bezorging en service van de bloemen. De ontvangers waren blij met de bloemen. Dankjewel

Bestelling klopte niet

Ik bestel een mooi bosje bloemen met kleur roze en groen(zoals foto liet ziet) voor me vriendin. In de avond kwam ik thuis. Stond er een heel totaal ander bos bloemen op tafel. Met geel rood paars totaal anders dan gekocht had. Gelukkig was de vriendin er wel blij mee.

Minder mooi.

Altijd wel mooie boeketten! Deze keer viel het erg tegen.Al na 2 dagen vielen er bloemblaadjes af.Is maar 5 dagen mooi geweest.

Zonnebloemen gingen niet open

Voor iemand een boeket met zonnebloemen besteld. Het boeket zag er lelijk uit. De zonnebloemen bleven in de knop.

Perfect verzorgd

Zoals altijd een mooie bos en prima verzorgd door jullie

op tijd geleverd en kwaliteit zoals verwacht

Voldoet aan de verwachting en eerdere ervarongen

Betrouwbaar

Wat ik moeilijk vind van bezorgdiensten is dat bestellingen vaak niet op de beloofde tijd aankomen. Bij topbloemen heb ik de ervaring dat ze juist wel doen wat ze beloven en de bloemen altijd op tijd zijn. Ik hoor ook van hen die het ontvangen dat het lang goed blijft. Ik vind het soms wel jammer dat er zoveel andere cadeaus worden aangeboden, terwijl ik kom voor een bloemetje met een kaartje en niets meer. Maar commercieel begrijp ik dat wel. De foto’s van het bestelde soort boeket mogen iets duidelijker. Maar voor mij is topbloemen de juiste plek om bloemen te bestellen.

Super ervaring

Zijn optijd met leveren boekent was ook erg mooi !

Kleine moeite, groot plezier

Iemand verrassen met een bloemetje. Met Topbloemen.nl gaat dat snel en gemakkelijk. Let wel op bijkomende kosten.

Duoer

Duidelijk op tijd en prachtige bloemen

Mooi boeket En een top koerier

Precies wat besteld is

Precies wat besteld is

Viel erg tegen deze keer

Ik bestel met enige regelmaat bij Topbloemen en tot nu toe viel er niets op aan te merken. Maar op 29 juli bestelde ik 's ochtends bloemen voor aflevering dezelfde dag in Duiven. Bij deze levering ontbrak het kaartje met tekst zodat pas de volgende dag duidelijk werd van wie ze kwamen. Ik heb toen de klantenservice van Topbloemen gebeld en Brian heeft mij fantastisch te woord gestaan en het probleem van het kaartje prima opgelost door het alsnog (en met een dikke reep chocolade) na te sturen. Pas die middag werd mij het tweede probleem duidelijk: de bloemen waren ná 21:00 's avonds afgeleverd. Ik vind dat geen acceptabele tijd om de deur nog open te doen. Kortom: het liet deze keer nogal te wensen over.

Slecht

Bloemen die dinsdag bezorgd zijn, zijn donderdag totaal verwelkt

Levering was goed maar de bloemen.

Ik vind het voor 24,95 echt een armoedig bosje bloemen. Een kadobon van 20 eur en dan nog 11,95 moeten bij betalen. Echt slechtste bloemen ever voor die prijs. Voor mij nooit meer.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire