Mooi boeket en op tijd bezorgd.

Duidelijk mooie bloemen. En op tijd bezorgd

Keurig op tijd geleverd

Zoals altijd, netjes afgeleverd. Bloemen van goede kwaliteit. Vooral zo doorgaan.

slecht was de eerste levering

175 euro voor 42 rode rozen was ik bereid te betalen. De levering was laat, incompleet en niet vers. Na overleg met Topbloemen volgde excuses en het voorstel om de levering opnieuw te doen. De levering moet nog komen, maar het initiatief om een en ander goed te maken wordt zeer gewaardeerd.

Het boeket ziet geweldiguit en zijn verse bloemen en is goed samen gesteld met verschillende bloemen.

heel goed

ja heel goed

Perfect geregeld

Via de website heel makkelijk te bestellen zag bij de bevestiging dat er onverwacht een fout in de voornaam zat. Klantenservice gebeld die hebben per direct opgelost waardoor ik een zeer tevreden klant ben

erg makkelijk en snel

ik heb een zonnebloemen boeket gestuurd aan mijn vriendin voor haar verjaardag ik heb het zelf niet gezien maar zij was goed te spreken over haar zonnige boeket het is makkelijk iets te bestellen da ook de volgende dag bezorgd wordt

Vond het een beetje tegenvallen

Ik vond de grote van de bos bloemen enigszins tegenvallen. Ik had de grootste besteld. De bos werd op zaterdagmiddag bezorgd en donderdag opvolgend vielen de eerste bloemen al uit.

Mooie boeketten

Mooie boeketten en ook goede prijs kwaliteit verhouding

Opgelost

Topbloemen zelf heeft deze kwestie naar tevredenheid opgelost.

Op de juiste tijd het juiste present

ik kan niets anders zeggen dan dat ik in het volste vertrouwen altijd boeketten bij topbloemen bestel omdat ik weet dat je dan een ECHT FRAAI CADEAU laat bezorgen.

Niet tevreden

Is nu al 2x dat ze aanbellen en gewoon weg gaan zonder te wachten tot er iemand naar beneden komt...Wij wonen namelijk in een appartement We moeten telkens ons telefoonnummer vermelden maar dit kost ook al moeite voor de bezorger want daar wordt je zo moe van om eens een belletje te geven Bij de laatste levering uitdrukkelijk gevraagd om te wachten en stond zelfs vermeld ook daar vegen ze hun gat aan....Als er nog iets moet besteld worden zal ik toch 10x nadenken om bij Topbloemen te bestellen

tijdige bezorging en prima boeket

Heel andere boeket als foto

Twee keer besteld alle twee keer in Heerhugowaard. Twee keer een andere boeket en twee keer hele andere boeketten. Voor die prijs zo klein boeket valt heel erg tegen.

SUPER SNEL BEZORGD

Topbloemen is mijn redder in nood. Ik bestel altijd van hier en blijf zo doorgaan:) Thanks TOPBLOEMEN

Superrrr

Goede service, goede kwaliteit en super geregeld

Duidelijk wanneer ze bezorgd worden en dat je een berichtje krijg als de mensen ze hebben bezorgd

Boeket ziet er net zo uit als het besteld is en levering is snel en je wordt keurig op de hoogte gehouden via de mail.

Netjes geleverd mooie bos

Zelf deze bloemen besteld en gezien bij de buren

Goede service en de bloemen waren heel mooi!

prachtig

Wij hadden een rouwboeket besteld , het is op de juiste dag bezorgd, Het was uitermate vers en zag er prachtig uit, met een mooi kaartje erbij, top.

Op tijd en netjes afgeleverd. Mooi boeket.

Correct en volgens aanwijzing bezorgt.

Alles volgens afspraak en op afgesproken tijd bezorgt.

Correcte afhandeling

Keurig op tijd afgeleverd. Het boeket was voor een crematie. Ik woon in het buitenland dus heb het zelf niet gezien.

Geweldige ervaring

Prachtige bos bloemen bezorgd bij mijn schoonzus

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire