Het boeket ziet er prachtig uit.

Het boeket is op tijd gebracht,waarom ik had gevraagd.

Mooi op tijd bezorgd. Prachtig boeket.

Altijd correcte bezorging. Heel mooie boeketten goed verzorgd en het geld zeker waard.

topbloemen

echt bestel nu al jaren bij jullie en nog nooit wijkt het boeket af van de foto en boeket of zelf grafwerk staat ligt langer dan van ander tuincentrum of winkel ben altijd super verrast als ik er 1 ontvang niet zo vaak jammer genoeg maar genieten doe je er altijd extra vna plus het grafwerk was 100 euro goedkoper dan ik bij een ander grote tuincentrum kon krijgen daar was goedkoopste een klein stukje 165 euro en bij jullie prachtig groot maar niet te groot stuk met bezorg kosten 80 euro en dan 14 dagen lag het e nog goed bij

Zorgvuldig geleverd

Ik vond het een mooie bestelling

Viel op het eerste gezicht tegen

Na het boeket op foto's beter te hebben gekeken was het toch wel redelijk, ik had het idee dat het niet vers was met die lange slappe slierten maar dat viel toch nog mee en de ontvanger was er heel erg blij mee in de laatste dagen van zijn leven toch nog bloemen te bewonderen!!

PRACHTIG BOEKET !

De jarige was heel tevreden met de ruiter zonnebloemen. Dank u voor de goeie service

Mooie Bos Bloemen en goede kwaliteit

Zeer goede service..

Persoonlijk heb ik de bos bloemen niet gezien, maar de persoon voor wie het boeket besteld was , was zeer verrast en blij ermee. Dank ook voor de snelle levering op de dag en niet in de avond zoals ik bij andere bloemenleveranciers helaas mee mocht maken. Hartelijk dank, u bent een aanbeveling. Met vrioendelijke groeten, Anna Norbiato Plooster.

Alles prima afgeleverd en een heel mooi boeket

Ik had een boeket besteld gladiolen voor een 60 jr huwelijk. Is heel mooi op tijd bezorgd. Ik heb het boeket zelf gezien en zag er heel goed uit. De ontvangers waren er heel blij mee.

Slechte bezorging

Het bouquet was mooi maar de bezorging niet Was voor zieke dame op 2de etage van trappenhuis en werd beneden neergezet. Ze moest zelf maar zien hoe ze boven kwamen!!! Heb hierover dinsdag gebeld en tegoedbon van €5 gekregen Weet niet of ik weer ga bestellen ondanks de verontschuldiging

De bloemen zijn keurig op tijd bezorgd bij de ontvanger, en ik kreeg zelf ook nog een mailtje dat ze waren overhandigd.

Echt top mooi boeket

Wordt inderdaad goed geleverd mooie bos zoals ik kon zien

Heel goed geregeld. Uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang en de bloemen waren TOP

Zie bovenstaand review

Prachtig boeket en fantastische service!

Besteld vanuit het buitenland. Keurig op tijd bezorgd en pracktige bloemen. Ik had een groot boeket besteld voor levering in België. Het zag er idd royaal en erg mooi uit op de foto die de ontvanger mij stuurde. Zeer aan te bevelen bedrijf, zal er zeker weer gebruik van maken!

Laatste tijd vaak bloemen besteld door Nederland. Altijd netjes afgehandeld en geleverd. Zeer tevreden

Altijd prachtige bloemen die lang staan op tijd bezorgd

Alleen maar positieve ervaringen! Ik bestel heel vaak en altijd naar tevredenheid

Goede en snelle service

Houden zich aan afspraken, leveren snel en altijd mooie boeketten

Eenvoudig een mooi boeket laten bezorgen.

Fijne correcte afhandeling nadat ik een boeket bloemen had besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden. Al een aantal keren besteld naar alle tevredenheid.

Veel geld voor weinig bloem

Ik heb de middel grote bos besteld, met een kaartje dat koste dik €50 en als ik dan zie hoe groot het bos bloemen was, viel dat vies tegen. Ik bestel niet weer via topbloemen

De juiste, mooie bloemen onbeschadigd en op tijd ontvangen.

De juiste, mooie bloemen onbeschadigd en op tijd ontvangen.

Prachtig

Wij zijn tevreden. Dankjewel!

Het was een mooie bos bloemen , op tijd bezorgd en goed dat de betseller op de hoogte wordt gehouden.

U verzorgt het meer dan goed

Werkt uitstekend

Mooi boeket stipt afgeleverd

Het bestelproces met veel keuzes nam wat tijd in beslag. Daarna ging alles vlekkeloos, ook de bestelling op een uitgestelde datum. De ontvanger was tevreden over de bos bloemen met vaas, dus waren wij het ook.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire