Fijne ervaring met de Lavendel uit Grave.

De ontvanger van het boeket constateerde dat er in haar boeket 1 bloemsoort zat die na 1 dag al verwelkte. Ze heeft kort gebeld met de leverende partij, bloemisterij de Lavendel uit Grave. Ze hebben deze klacht super opgelost door de volgende dag een nieuwe bos bloemen te bezorgen. Top service !

Topbloemen heeft een zeer goede service gegeven nadat het boeket niet afgeleverd kon worden. De volgende dag alsnog bezorgd. Nogmaals dank.

It continues to be my go-to flower shop online

Excellent customer relations, excellent service, good value for money, timely and prompt, I totally recommend TopBloemen. My Mother was very happy and that makes me happy. Well done TopBloemen!

De bloemen zijn prachtig en op de juiste datum bezorgd, helaas de cava was er niet bij. Deze werd op moederdag (14 05) bezorgt met excusses, dit vind ik netjes afgehandeld. Ale ik weer bloemen wil bestellen zal ik het weer via jullie doen. Klasse. m.v. g. R.v.d.Brink

Mooi boeket en op tijd geleverd. We gaan hier nog bestellen!

Deze bloemenwinkel overtrof al mijn verwachtingen met hun prachtige selectie van verse bloemen en uitstekende klantenservice. Ik was absoluut verrast door de kleurrijke en geurige ervaring die ze me boden!

Prachtige bloemen en top service

Snel en eenvoudig te bestellen. Service was perfect, snel geleverd. Bloemen zijn heel mooi.

Op tijd bezorgd en zo te horen een mooi boeket

Goed, voor zover op afstand te beoordelen

Slechte levering - verontschuldigingen ontvangen + compensatie

De bloemen werden pas om 21u20 aangeboden. Mijn ouders zijn oudere mensen en durfden de deurniet meer te openen. De bloemen werden dan maar gewoon afgezet in het portiek beneden aan het appartement waar iedereen deze gewoon kon meenemen. Waarom werden deze bloemen pas zo laat afgeleverd? Waarom werd er toen er niet open gedaan werd, geen telefonisch contact opgenomen? Verontschuldigingen ontvangen + voucher twv € 10

26uur te laat bezorgd

Een dag later bezorgd dan aangegeven en besteld terwijl er best veel verzendkosten worden gerekend.

Topbloemen doet wat word beloofd.

Duidelijke site, goede communicatie

Mooi!

Het was een heel mooi boeket!

Altijd mooi op tijd en de bloemen zijn ook top.

Ideaal

Ideale manier om iemand een bosje bloemen te laten bezorgen. Veel keuze en mogelijkheden voor kaartje etc. Wordt vervolgens keurig op de afgesproken dag bezorgd.

Zeer tevreden!!!

Mooie bloemen..op tijd bezorgd..wij zijn heel tevreden!!!

Prima bos, op tijd bezorgd

Prima bos bloemen. Ze zijn op de afgesproken dag bezorgd. Mooier zou zijn als er een tijdvak van een paar uur wordt afgesproken voor de bezorging.

Goed geregeld!

Nadat bleek dat onze bestelling niet helemaal verlopen was zoals wij gehoopt hadden, werd dit probleem snel en keurig opgelost nadat wij contact opgenomen hadden met de klanten service. De volgende dag was alles netjes opgelost en waren wij allen dik tevreden!

Duidelijke website. Prachtig boeket op tijd geleverd door lokale bloemist.

Super service

Hele goede service

Vorige bestelling in december was helaas niet goed gegaan omdat de bezorger niet naar het juiste adres was geweest. Gelukkig heeft deze bezorger beter haar best gedaan.

niet optimaal

bloemen waren volgens familielid erg slecht. de bloemist heeft de volgende dag verse bloemen gebracht

Keurig verzorgt, emotionele reactie van de ontvanger op Moederdag,CHAPEAU

Zie bovenstaande revieuw

Qualiteit en op tijd

Altijd een vers en mooie bos bloemen geleverd! Super!!!!!

De bos bloemen voor moederdag zagen er tip top uit, we mogen niet klagen, mijn moeder was er ontzettend blij mee.

STAAN RUIM EEN WEEK

ZEER TE VREDEN MOOIE BLOEMEN

Heel erg mooi

Zeer tevreden mijn moeder vond het boeket prachtig groetjes joyce bedankt voor de goede service

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire