In een woord: TOP

Snel en makkelijk geregeld. Ook het kaartje nog aan kunnen passen last minute. En netjes bericht als bloemetje bezorgd zijn.

Op tijd bezorgd , mooie Rozen . Dame van 93 was er zeer blij mee. Dus was ik ook blij .

TOP

TOP geregeld

Prachtig!

Eenvoudig te bestellen, voor een kleine prijs een passende vaas erbij. De bloemen werden de volgende dag bezorgd en waren een kopie van het plaatje op de website. Prachtig!

Super goed.

Geweldige services, mooie bloemen op het goede adres en op tijd geleverd. Al meerdere malen bloemen besteld, iedere keer is het perfect.

Topbloemen is de naam in alles waard!

Een bericht dat de bloemen geleverd gaan worden, een bericht dat de bloemen zijn bezorgd en dan ook nog echt een topboeket. Heel erg bedankt.

Top:) altijd op tijd

Bij opmerkingen gezet voor 10 uur en dan zijn ze er ook .

Bloemen mooi, service matig

Rouwboeket werd niet op de bedoelde dag bezorgd met als reden dat het adres en de naam niet klopten. Dit was incorrect. Ik kreeg, zoals afgesproken met de klantenservice, geen bericht hoe het verder werd opgepakt. Hier heb ik zelf 3x om moeten bellen. Dit laat dan ook de wensen over.

Verse bloemen en op tijd geleverd

Verse mooie bloemen ! Leverancier was vriendelijk en op tijd !

Mooi en op tijd geleverd

Mooi bos bloemen voor normale prijs. Op tijd geleverd.

Mooie bloemen

Mijn zus en zwager waren erg blij met de mooie bos bloemen. En het werd op de afgesproken dag geleverd.

tip top in orde.

Op tijd geleverd, prachtig boeket dat lang meegaat!

top

ik stuurde een heel oude vriendin ,96 jaar voor haar verjaardag een boeket tulpen in een vaas. Zij belde me blij zelf op. vond de tulpen erg mooi

Altijd goed produkt!

Goed en snel.

Naar volle tevredenheid

Het boeket zag er mooi en prima verzorgd uit. Onze dank!

De bediening was super de mensen vonden dat jullie heel vriendelijk waren en heel mooi verzorgt.

Topbloemen leveren uitstekende en verzorgde bloemen en de bezorgers zijn super vriendelijk mijn meter was heel gelukkige ermee. Dankjewel ervoor. Jullie doen het super

Top service en prachtige verse bloemen.

Groetjes "de 6"

Oude rozen in t gemengde boeket

Helaas waren de rozen na 1 dag al slap

top geregeld!

Mooi boeket, de ontvangers erg verrast.

Fantastisch boeket, vers, en mooi , zei mijn broer .

Goede bloemist , die achteraf laat weten dat het boeket in ontvangst is genomen

Top geregeld binnen 1 uur.

Ik had een bestelling gedaan en binnen het uur was de bestelling op de geleverd.

Adembenemend!

Ik liet via Topbloemen " stiekem" een boeket bezorgen bij een goede vriend voor zijn verjaardag. Blijkt hij paarden op vakantie! Wist ik veel. Topbloemen heeft boeket teruggenomen en zorgt ervoor dat er volgende week bi thuiskomst alsnog een vers boeket wordt gebracht. Dit had je gehoopt, maar is nog waarheid geworden ook. Zelfs service ook als je er niet om vraagt.

Uitstekende service.

Uistekende service.

It was all perfect

It’s really easy to order online

Mooi boeket

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire