Hartstikke goed

Top en snel

n.v.t.

n.v.t.

Snel, makkelijk en iemand op afstand erg blij

Nog snel even een bloemetje bestellen dacht ik toen ik ineens aan een (bijna) vergeten verjaardag dacht. Keuze was snel gemaakt, bloemen met uitgekozen kaartje de dag erna bezorgd en s’avonds een super lief berichtje mogen ontvangen van de jarige. Mooier kan het niet als je , net zoals ik, zelf de tijd er niet voor hebt om er zelf even heen te gaan. In dit geval was het niet alleen de tijdsnood maar ook de afstand een dingetje! Ik ben er erg blij mee dat het op deze manier kan :-)

Goed op tijd en mooie verse bloemen.

Makkelijk te bestellen en bij foutje is het via telefoon makkelijk te herstellen. Verse bloemen geleverd en voor de tijd die ik had gevraagd.

Wederom een top product van Topbloemen

Regelmatig bestellen wij een boeket via Topbloemen......waarom? Omdat de kwaliteit en bezorging gewoon top is.

Topbloemen maakt zijn naam waar!

Makkelijke website, voldoende assortiment, en prima kwaliteit bloemen. Aflevering in tas of emmer met water. Kortom top!

Zelfde dag bezorgd en zag er toppie uit.

Het juiste boeket

Wanneer het afgeleverd word weet je niet precies, maar het is wel precies de bos zoals op de foto.

Super tevreden

Na lange tijd weer eens wat besteld bij Top bloemen. In het verleden ook al eens gedaan maar dat viel toen wat tegen. Maar dit keer was het heel erg goed gegaan. Hele mooie bos bloemen gestuurd naar een nichtje en deze kwam precies volgens afspraak bij haar aan en ze vond het super mooi.

Alles super

Om 08:30 besteld en om 13:30 bezorgd prachtige bos bloemen

geweldig en werd me verteld dat het een mooi boeket was

geweldige service

?

?

Leuk

Het kaartje met de boodschap was moeilijk vindbaar in de ruiker

Prima verzorgd.

En mooi op tijd op hun jubileumdag bezorgd.

Mooi boeket, en netjes afgeverd

Alles in orde, vlot gegaan, eenvoudig om te bestellen

Altijd een mooi bod top van topbloemen

Zie boven

Mooie bloemen en op tijd geleverd

Makkelijk bestellen, wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang

Boeket zag er op de foto net iets mooier uit

Minder volume in de bos/minder mooi

Gode service

Goede service prijs ok

Vlotte service

Boeket in de ochtend besteld en smiddags al bezorgd , mooi vol boeket, ontvanger was er blij mee!

Onder de maat

Bestelproces is veel te omslachtig. Heel vaak foutmeldingen en geen mogelijkheid om te herstellen. Bestelorder verdwijnt na fout ook weer en is dan niet meer rechtstreeks te benaderen. Heb nog nooit zo'n verschrikkelijk bestelproces meegemaakt. Bij keuze voor Afterpay ging blijkbaar iets fout en liep het bestelproces ook weer vast. Dan maar betaald met Ideal. Vervolgens kreeg ik een bevestiging met de zin dat ik later de betaling via Afterpay zou doen. Op de factuur stond overigens wel dat ik met Ideal had betaald. Al met al een dikke onvoldoende!

Ik ben heel tevreden.

Dezelfde dag geleverd zoals gevraagd en prachtige bos bloemen.

Ging goed!

En een blije ontvanger

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire