Vriendi zei een hele mooie bos te hebben gehad

Niet voor herhaling vatbaar.

Kwaliteit van de tulpen was niet wat ik verwacht had. Prijs / kwaliteit laat de wensen over.

Jammer dat het zo laat kwam

Jammer dat de bestelling er pas om 5 uur was. Degene waar het voor was, was namelijk tot 5 uur op het werk.

Top is TOP

Al vele keren bestel ik bloemen met Topbloemen. En elke keer is het boeket TOP.

Is goed

Mooi op tijd belzorgd

Helemaal blij en tevreden !

Zie boven

Heel goede service

De keren dat ik gebruik heb gemaakt van de diensten van Topbloemen.nl was gewoon top. alles goed afgehandeld.

Mooie bloemen netjes optijd geleverd

Mooie keuzen aan boeketten voor een redelijke prijs. Bloemen houden het minstens 1 week uit. En netjes op tijd geleverd

Het zijn mooie bossen bloemen. De service is goed.

Een goede service en mooie frisse bloemen.

Prima, komt altijd goed

slecht

Bloemen besteld voor een afscheid, zou op een bepaalde data worden bezorgd, dit is niet gebeurd , boeket kwam na de crematie hadden geen rekening gehouden dat het op een eiland een dag langer onder weg is. Dus een keer maar nooit weer via Top Bloemen

De bloemen worden keurig afgeleverd !

Prima service!

Mooie bos bloemen.

Binnen 1 dag geleverd en zag er goed uit

Mooie verzorgde bos bloemen.

Goede bos bloemen Netjes verzorgd

Snel en mooi

Mooie boeket bloemen geleverd, binnen 5 uur bezorgd. Supersnel, en ook goede kwaliteit. Echt top. De ontvangers waren ook zeer tevreden, ook op hun foto zag het boeket er prachtig uit.

vol lof van de ontvangers

gewoon top

Doel bereikt, ontvanger gelukkig gemaakt.

Bestellen gaat super eenvoudig, betalen per PayPal ook. Voor ons, wij wonen in Duitsland, absoluut een mooie manier om de familie in Nederland af en toe met een bloemetje te verrassen. Een ster aftrek omdat we het wel relatief duur vonden.

Fijne service

Van de ontvanger een foto ontvangen. Boeket zag er prachtig uit. De vaas werd ook erg gewaardeerd. Dank en vriendelijke groet

Heel tevreden

Bestelling was en is keurig uitgevoerd.

top kwaliteit en goede service

makkelijk te bestellen bloemen, ruime keuze en goede kwaliteit.

Top bloemen

Mooi boeket en op tijd bezorgd

Over het algemeen mooie boeketten en snel bezorgd. En bij klachten netjes en adequaat opgelost

De persoon die het bieket ontvangen heeft was zeer verrast daar het een prachtig boeket was . Dus top

Mooie bos bloemen

Bis bloemen besteld en op afgesproken dag bezorgd.

Top!!

Ik bestel geregeld via topbloemen...en het is gemakkelijk en de bezorging ook top!!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire