Heb vaker bestellingen gedaan geen klachten ben tevreden
Beste Shanta, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het boeket was praktisch gelijk aan het voorbeeld. De ontvangers waren er erg blij mee.
Beste Sylvia, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Doen wat jullie beloven
Beste Steef, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Top bloemen Echt top bloemen
Beste Sjoerd, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtige bloemen en snel geleverd
Beste Caroline, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bloemen en op tijd bezorgd.ik raad aan.
Beste Magdalena, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Het bloemetje wat is verstuurd zitten rozen in waarvan de buiten blaadjes al.bruin zijn en 2 gerbera's zijn helemaal slap. Alleen het groen is vers.
Leuk en makkelijk om een bloemetje te sturen. Prijs en kwaliteit goed.
Beste Esther, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je onze dienstverlening het mooie cijfer 8 hebt gegeven. Wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bos bloemen was mooi. De bos werd achterom ergens neer gezet. Dat vond ik niet prettig als je mensen wilt verrassen
Beste Bettina, Bedankt voor je beoordeling. Omdat je hebt aangegeven niet (geheel) tevreden te zijn met het geleverde boeket, nemen wij contact met je op per e-mail. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Betrouwbaar
Beste Marijke, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Precies zoals op de foto!
Beste Eser, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geslaagd en tevreden
Beste Eva, Wij waarderen dat je de tijd genomen hebt om onze producten en onze service te beoordelen. Op die manier kunnen onze klanten nog beter geïnformeerd worden. Hierdoor kunnen wij onze service nog beter op onze klanten af stemmen. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Heb ik een slechte dag dan bestel ik een boeket bloemen met veel rood en bessen. Een opkikkertje!
Beste Maria, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Geweldige service. Op tijd bezorgd
Beste Agnes, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De ontvanger vond het een prachtig boeket.
Beste Jan, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
mooi boeket bloemen snel te bestellen en levering netjes op tijd
Beste paul, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Bestel best regelmatig een bloemetje en goede bezorging.
Het bestelde bloemstukje is met zorg gemaakt en bezorgd.
Makkelijk en snel, ruime keuze.
Heb alleen foto van boeket na ontvangst gezien. Had wel het idee dat er erg veel groen tussen de bloemen zat. Verder keurig hoor.
Alles is prima verlopen.
Top, alles volgens afspraak geregeld.
Mooie boeketten en snel bezorgd
Eerste keer om online bloemen te kopen , maar was boven verwachting, makkelijk en super bos bloemen afgeleverd op de gewenste tijd en adres !,
Ik heb aan een tweetal collega’s bloemen laten bezorgen, ze waren beiden aangenaam verrast! Prachtige boeketten hebben ze gekregen!
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire