Geheel naar wens uitgevoerd, onze bos tulpen.
Beste Ahk, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Jarige job was er erg blij mee. Op tijd bezorgd ook. Dankje voor de goede levering
Beste Monique, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Mooie boeketten en goede levering.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen zijn, zoals altijd, netjes en op tijd bezorgd bij mijn jarige moeder. Alleen.... is er niet aangebeld. De bloemen stonden voor de deur, terwijl mijn moeder gewoon thuis was. Het is geen oudje die af en toe een dutje doet. De bloemen stonden dus voor de deur en hoewel onder een afdakje, zijn ze dan niet beschermd tegen de kou en de wind van januari. Bloemen zijn wel erg mooi en mijn moeder is er ook blij mee, ook met de chocolade. Een klein missertje, zullen we maar zeggen. Verder zijn we gewoon tevreden.
Beste klant, Bedankt voor je positieve feedback. Zou je ons met betrekking tot de levering voor de deur toch een mail willen sturen naar [email protected] onder vermelding van je ordernummer. Wij willen graag met je kijken wat we in deze nog voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Nvt
Beste R, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zoals gevraagd levering voor 10.30 uur en dat is ook gebeurd.
Beste Mirjam, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
op tijd! communicatief! goeie kwaliteit! top bloemenwinkel !!!!
Beste jannie, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
door een dubbele bestelling heb ik gebeld naar de klantenservice, mijn fout werd direct hersteld
Na de bestelling een dag uitgekozen voor bezorging en is op de juiste dag bezorgd.
Krijg altijd fijne reacties,zie ze zelf door omstandigheden nooit. Maar de ontvangers zijn altijd verrast met het mooie boeket.,
Mooie bloemen met liefde bezorgt
De bloemen zijn top!
Bestellen gaat gemakkelijk. Bloemen worden volgens afspraak bezorgd. Ook word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Als je een tikfout hebt gemaakt in de tekst voor op het kaartje en je ontdekt dat na verzenden van de order, is het niet meer mogelijk om de tekst aan te passen. Dat is wel jammer.
Besteld vanuit mijn stoel en geleverd op de juiste dag
Ik had de bestelling ingevoerd voor een levering op zaterdag 21 januari. Ik kreeg die zaterdag een bericht van jullie dat de bloemen afgeleverd waren. De bloemen werden echter pas geleverd op maandag 23 januari. De ontvanger was de hele dag thuis, maar er werd zelfs niet aangebeld. De bloemen werden afgezet voor de deur. Gelukkig ging de bestemmeling die dag even naar buiten en vond de bloemen. Het was toen erg koud. Was zij niet naar buiten geweest, waren de bloemen kapot kunnen vriezen voor haar deur.
Beste Mien , Bedankt voor je beoordeling. Wij zullen via Topbloemen.nl contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Topbloemen.nl
Geleverd product zoals beloofd.
Beste L, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het cijfer die je ons hebt gegeven Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Verder nog geen ervaring , maar deze is zeer positief. Goed verzorgd en snel gelerd.
Beste Herman, Bedankt voor je positieve feedback. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Tevreden!
Beste Anna, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtige bloemen.Op tijd geleverd. De jarige was er super blij mee.
Beste Marijke, Hartelijk dank voor je positieve bericht. Wat goed om te lezen! Wij zullen de complimenten uiteraard doorgeven aan de bloemist. Nogmaals bedankt en wij zijn je de volgende keer graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Belofte (dezelfde dag nog leveren) hebben jullie waar gemaakt en de ontvanger was heel blij met het prachtige boeket.
Beste Bert, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Zie bovenstaande
Beste Marianne, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bos op het plaatje zag er groter uit
Beste Jolanda, Bedankt voor je positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Goed, simpel en zonder enig probleem
Beste Niels, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
ik ben tevreden
Beste meintje, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bestel regelmatig en altijd tevreden over het boeket en de bezorging
Beste Marion, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire