Goede ontvangst van klacht en verzoek. Goed gehandeld.

Goed contact met klantenservice. Snelle oppak en moeite goed genomen. Bedankt voor het regelen.

's ochtends besloten dat ik bloemetje wilde versturen, zelfde dag al bezorgd :-)

Supersnel! Om 11 uur bedacht ik "ik wil een bloemetje versturen" en voor 2 uur had mijn vriendin een prachtig boeket + flesje wijn in huis. Hoe mooi is dat :-)

Boeket prima.

Helaas kostte het enige moeite om op te halen bij de buren omdat het huisnummer niet klopte met het afgeleverde briefje met de verwijzing.

Goede Service

Ben zeer tevreden over de service van Topbloemen.

Netjes bezorgd

Mooi boeket

De bos was precies zoals ik deze zelf in de winkel uitgezocht zou hebben.

Van huis uit besteld en de volgende dag een blije app van degene die ik verrast had met een boeket! Super makkelijk en toch kwaliteit!

Extra mooie bloemen

Heel tevreden met nagenoeg eene flater !

Goede snelle service

Goede snelle service, prima

Alles is gemakkelijk en snel geregeld

Geweldige bos bloemen.

Prijs vind ik wel erg hoog €38 voor de kleinste bos

topbloemen geweldig!

alleen maar goede ervaringen!

Geweldige service van Topbloemen!

De bestelling wordt uitgezet naar de bloemist, volledig verzorgd van alle details en specificaties. Ik had dan ook een 10 ofwel 5 sterren willen geven, maar er was toch 1 smetje. Jullie sturen dat kaartje met details naar de bloemist en bereiden het letterlijk tot in de puntjes voor. Ik begrijp dan ook niet dat de bloemist niet zag/begreep dat er een ribbel/scheur randje was waarbij je het kaartje los maakt en het dus dubbel dient te vouwen. Misschien toch nog even duidelijker aangeven? Oprecht aan jullie heeft het niet gelegen, want het was overduidelijk dat dit de bedoeling was. Bedankt voor het tot 2 maal toe aanpassen van de tekst op het kaartje en jullie liefdevolle assistentie daarbii. Top ervaring met Topbloemen.nl!

Schitterend Boeket!

Voldoende keus om te kiezen, van klein naar groot. Mooie verse bloemen, de ontvangster straalde!!

Prima service en prachtige bloemen die weken goed blijven.

Prima service en prachtige bloemen die weken goed blijven.

Hele mooie bos bloemen!

Nu zat er geen kaartje bij, maar ik weet niet meer of dit er wel of niet bij zat.

Altijd correcte levering

Altijd een mooi vers boeket geleverd

Prima betrouwbare service

Correcte betrouwbare levering

Zeer tevreden altijd op tijd bij het adres

Zeer tevreden , altijd op tijd bezorgt toppie

Me vriendin vond de rozen en de beertje echt geweldig ze was er echt blij mee

Service gericht

Ik was een tegoedbon kwijt, 1 mailtje gestuurd en binnen een uurtje was dit opgelost en kon ik alsnog mijn tegoed gebruiken Super. De bestelling, levering en kwaliteit was top……

mooi boeket, snel besteld, snel geleverd

tot nu toe alleen maar goede ervaringen. De site is duidelijk, en leveringen van het besteld is snel en goed.

Ruim assortiment mooie boeketten

Mooie boeketten en ruim assortiment

Op tijd en super bloemen bezorgt

Makelijk site en prachtige boeket bezorgt en netjes op tijd

Ontvangster was blij met de mooie verse bos bloemen. Ik kan Topbloemen bij iedereen aanbevelen!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire