Prima geregeld!!

Goed.

Wederom de beste service

Weer op stel en sprong om een droevige gebeurtenis iets willen versturen. Super snelle service, netjes een berichtje dat ze niet thuis waren en waar de bloemen afgegeven waren. Een prachtige steun in de rug kunnen geven. Heel erg bedankt!

Heel tevreden

Wat en mooie blumen goed verzorgd

Goede service en schappelijke prijzen.

Wordt op tijd bezorgd en klantvriendelijk.

prachtige bos bloemen met zorg samengesteld.

Hele goede ervaring. Ontvanger was niet thuis. Toch er alles aan gedaan om de bloemen bezorgd te krijgen. De gever op de hoogte gesteld over het bestelproces.

Jammer dat de geadresseerde niet thuis was

mijn ervaring is dat de de bezorger vergeten was een kaartje in de bus te doen waardoor de geadresseerde van niets wist. gelukkig belde ik haar de volgende dag op waardoor ik u weer hebt gebeld en u haar tel. hebt gegeven voor een nieuwe afspraak te maken. maar de bloemen kwamen daardoor wel twee dagen later pas aan.

super goede service

super goede service

Gemakkelijk en snel.

Mooie keuze uit bloemen, prettig winkelen.

Avond vóór de levering besteld. Levering op tijd. Niet goedkoop , wel goed.

Mooi boeket en goede service

Bezorging zoals afgesproken

Prachtige boeketten

Meerdere keren ontving ik een boeket via topploegen. Ze zijn altijd goed verzorgd!

Conform afspraak perfect uitgevoerd

Duurde wel lang boor de levering

Zeer tevreden!

De ontvanger was er heel blij mee.

Volgende dag gelijk geleverd en de bloemen vond ze hartstikke mooi!

De jarige was zeer verrast. Het boeket was mooi, dus ben ik tevreden!

Nvt

accuraat

Fijne website om te bestellen, ging makkelijk

Kreeg meteen na mijn bestelling een bevestiging email en werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling Ben erg tevreden Zal zeker nog eens gebruik maken van Topbloemen

Bestelling precies uitgevoerd zoals ik bloemen had uitgekozen. Ontvanger stuurde mij foto van het prachtige boeket tulpen.

Bloemen en service zijn TOP

Ik verzend al jaren bloemen naar familie en vrienden met Topbloemen. Ik trakteer mezelf ook wel eens met een boeketje. Altijd mooie bloemen die heel lang staan.

Wat ik besteld heb is bezorgd op de juiste datum en kakel vers. Prachtig boeket en de ontvanger wat heel blij hier mee

Zoals altijd, prima

Eigenlijk altijd goed!! Nu nog iets lagere prijs !!

Prachtig boeket. Viel in goede aarde!

Nogmaals een prachtig boeket. Op tijd afgeleverd. En mij uitstekend op de hoogte gehouden. Goed wek.

heel goede ervaring

ik heb totaal geen problemen om vanuit het buitenland bloemen te bestellen en te laten bezorgen, betaling gaat ook prima en zonder moeite de boeketten kan ik vante voren uitzoeken en hoor dat ze prachtig zijn als ze bezorgd zijn. ben dus uiterst tevreden, dank u

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire