Valt me tegen

Ik had het grootste boeket uitgezocht. Maar wat. Mijn vrouw kreeg was wel erg klein. Zij was tevreden over de gekozen bloemen. Maar ik niet, de bloemen waren te kort afgesneden. Na deze beoordeling werd ik zaterdag gebeld door een medewerker van Topbloemen. En zij bood haar excuses aan. Ik hoefde geen foto's o.i.d. te laten zien. Maar zei gaf me wel de keus, of een nieuw boeket of een tegoed bon. Ik koos voor een nieuw boeket. Dus zelfde dag werd er een nieuw boeket bezorgd. Is dat niet netjes.

Goede Service , Leuke geschenken

Goede service, bloem zijn mooi.

Alles was prima geregeld

De ontvanger was blij met de mooie bos bloemen. De bos was netjes bij de buren afgegeven.

Geweldig!

Snelle bezorging en erg mooi boeket, makkelijk bestellen en betalen!

Mooi boeket.

's Middags geleverd en de ontvanger was blij met het boeket.

Goede klantenservice

Was niet tevreden. Goed en snel opgelost. Complimenten.

Gewoon toppie

Goede service en kwaliteit

Alhoewel ik het niet zelf heb gezien, was de ontvanger blij verrast en dat geeft mij het gevoel dat het alles perfect is afgehandeld.

wat ze beloven doen ze

Mijn ervaring al jaren is met Topbloemen.nl, wat ze beloven komen ze na. Goede service en correct en snel handelen

Wat snel en makkelijk

Top geregeld

Top bloemen!

1 van de bestellingen was pas de volgende dag geleverd, heel jammer aangezien het valentijnsdag was. Maar ik kan begrijpen dat het druk is. Ze hebben iig een sorrypakketje gestuurd aan de ontvanger en dat maakte me extra blij :) De geaddresseerden hadden me allemaal een foto gestuurd van hun boeket en ze waren prachtig de bloemen. Niet normaal!

Top! Zoals altijd :)

Al de 2de of 3de keer dat ik via Topbloemen bestel. Deze keer vroeg ik voor een wijziging. Dit was zondag en zelfs op zondag werd mijn verzoek in 15 min behandeld. Top service! Bedankt!

Zo handig en makkelijk! Doe ik vaker nu

Top echt trots op jullie

Ik heb de bloemen gezien. Mijn opdrachtgever stuurde een foto . En mooi verzorgd zag het er uit. Voor herhaling een cijfer 10

Alles tot tevredenheid verlopen.

Mooi boeket en snel bezorgd

Super! Het boeket was erg mooi en werd netjes en op tijd bezorgd.

Top geregeld

Was netjes aan de deur en netjes verzorgd aan de deur. Top

Zag er goed uit.

Ik ben heel tevrden.

Prachtig boeket, prima op tijd bezorgd.

Werkt goed, snel en duidelijk.

Werkt goed.

Prima bloemen

mooie bloemen en netjes geleverd.

Fantastische boeketten en goede service

Mooie bloemen bij mijn moeder afgeleverd.

Goede wijn behoeft geen krans

Top service en snelle bezorging

Zoals de website aangaf werd er dezelfde middag nog bezorgd. Dankzij jullie kreeg ik complimenten van iedereen dat het zo snel was geregeld! TOP!

Bloemen is zeer vers

Makkelijk en heel goed bloemen ook mooi

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire