correcte levering, mooi boeket zoals op de foto

boeket werd geleverd zoals voorzien. ziet er uit zoals de foto op de website

5 sterren.

mooi en op tijd

positief

Ik plaats zo nu en dan bestellingen bij Top bloemen. Altijd tot volle tevredenheid. Wat ik niet fijn vind is dat ik elke keer na zo'n bestelling weer moet reageren hoe ik e.e.a. heb ervaren. Bespaar mij dat laatste nu!

Super snel en mooi boeket

Heb al vaker bloemen besteld op deze manier, ook rouwboeketten. Altijd precies op tijd en heel mooi

Had iets beter gekund

Met Valentijnsdag boeket besteld. Het boeket leek niet echt op het door mij gekozen boeket. Ben betere boeketten gewend. Als een bloemist de drukte niet aan kan, sluit je dan niet bij een landelijke keten aan.

Goedemorgen, Na het eerste boeket met bloemen van belabberde kwaliteit heb ik een medewerker gesproken. Ze heeft direct excuus aangeboden en heeft een nieuw boeket laten bezorgen.Deze hebben we zojuist ontvangen. Top! Mvg, Jos Bosman-Flantua

Tevreden klant

Vlotte manier van bestellen op duidelijke website. Zeer correcte en verzorgde levering. Niet goedkoop.

mooi boeket

gemakkelijk te bestellen via internet, mooi op tijd gebracht

wij zijn zeer te spreken over Topbloemen

Ik noem Topbloemen Topperbloemen met mijn ervaren bij Topbloemen Zeer te vrede. uitmunten

Uitstekend geregeld

Netjes volgens de afgesproken waarden

Op de levering na, weer TOP!

Het zoeken naar betere bezorgingsoplossing zou beter kunnen,

prachtig boeket! en keurig op tijd geleverd!

mooie snelle en duidelijke site. ontvanger was zeer tevreden en na de foto gezien te hebben begrijp ik dat ook.

Altijd correct en vers!!

Vaak besteld veel keus en altijd correct afgeleverd zoals gewenst ! Top !

Top webshop!

Gemakkelijk om op afstand een bloemetje voor je geliefde(n) te bestellen. Goede kwaliteit boeketten

Super service, geen moeilijkheden gehad

Mooi boeket, snelheid, goed contact over levering.

Bloemen waren verkeerd bezorgd

De bloemen waren op een ander huisnummer bezorgt. Mail ontvangen dat er een kaartje in de bus zou liggen, dit was niet het geval. Uiteindelijk gebeld met Topbloemen en de medewerkster heeft via de bloemist weten te achterhalen op welk huisnummer de bloemen waren bezorgt. Mijn vriendin was thuis en er is niet gebeld. Tevens was haar mobiele nummer vermeld, echter is zij ook niet gebeld. Uiteindelijk is het wel goedgekomen maar was niet nodig geweest als de normale procedure was gevolgd. Een verschil tussen huisnummer 374 en 398 is nogal groot. Omdat voorheen bezorging wel goed was gegaan kan dit een incident zijn maar slordig is het wel.

Leuk boeket

Mooi boeket in leuke vaas, op tijd bezorgd.

Veľká spokojnosť, túto službu odporúčam

Objednala som už niekoľkokrát, je to seriózna spoločnosť. Kytica bola krásna, kvety čerstvé a doručenie bezproblémové.

• Odporučili by ste nás? Áno

Van bestellen tot bezorging, goed en naar tevredenheid afgehandeld

Van bestellen tot bezorging, goed afgehandeld naar volle tevredenheid.

Top dienstverlening

Mooie bloemen en knuffeltje gekocht voor mijn vriendin op valentine’s dag

Bloemen zien er goed uit mooi boeket, en op de dag bezorgd die was afgesproken.

Goed maar wel wat prijzig

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, prima bezorging. Wel wat prijzig.

p[rima

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire