Deze keer slecht

Al zo vaak op het laatste adres bloemen laten bezorgen. Deze keer zeggen ze dood leuk, we konden het adres niet vinden. En dan moest ik er zelf nog 2x achter aan bellen.

Prachtig boeket, wel duur. Goede en snelle bezorging!

De ontvanger was tevreden

Toppie

Op tijd, vriendelijk, mooie bloemen

Ontvanger vond boeket erg mooi

Mooie kwaliteit.

Top !

Mijn Valentijntje was buitengewoon geraakt door het mooie boeket , plus artsen zonder grenzen , ook mede naar gedoneerd.

Zoals altijd, SUPER!

Altijd de verse bloemen, mooi geschikt, op tijd gebracht, en ze staan volgens de geadresseerde minimaal 10 dagen.

Geweldig en snel

Zelfde dag besteld en bezorg. Dit is te gek!

Perfect cadeau

Goede website en perfecte afwikkeling !

Goeie kwaliteit, met zorg bezorgt

Vriendelijke bezorging, goeie kwaliteit bloemen, niks op aan te merken

Duidelijke web site en komt afspraken na

Slecht.

Bloemen werden veel te laat bezorgd met als argument dat het druk was.

Prima.

Ik heb gehoord dat het een mooie bos bloemen was.

Gezien de reactie prima geregeld

Boeket stond op fb en zag er goed en gezellig uit. De ontvanger was er reuze blij mee!

Mooie rozen in een leuke kartonnen doos met handvat

Netjes

Gewoon goed geleverd. Kwaliteit bloemen zijn goed knop zien goed stevig uit niet slap .

Bestelling werd uitstekend verwerkt.

De bestelling werd bij de buren van de geadresseerde afgeleverd waarna ik werd geïnformeerd. Geweldig!! De geadresseerde waren blij verrast met het prachtige boeket.

Knullig

De ontvanger heeft enorme moeite moeten doen om er achter te komen van wie de bloemen waren. Er zat geen kaartje bij (had ik er wel bij besteld); de bloemist wilde vanwege privacy niet doorgeven van wie de bloemen afkomstig waren. De ontvangers hebben vervolgens via de site van Topbloemen de vraag neergelegd wie de afzender was, waarna er vervolgens wel een 'sorry' kwam via de bloemist. Voor een totaalbedrag van 54,40 euro kan ik niet anders oordelen dan KNULLIG. groet Geppie Bootsma

perfecte bestelmethode

mooi op tijd geleverd en door een goede bloemenzaak, die ook goed wordt beoordeeld.

Topbloemen zijn top

Ik weet dat als ik bij topbloemen bestel het altijd goed komt

Mooi boeket

Correcte levering

Een mooi boeket en optijd geleverd.

Makkelijk besteld. Optijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gemakkelijk en snel.

Gemakkelijke site en snel besteld. Ideaal dus!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire