Vrijwel altijd probleemloos bezorgd

Zeer goede ervaringen: vrijwel altijd probleemloos bezorgd. Als het dan een keer anders loopt (de gevraagde bloemist kan niet exact het bestelde boeket leveren) werd ik daar netjes over geïnformeerd. Echt top.

Verrassing verknald op Valentijnsdag

Op valentijnsdag wilde ik mijn vriendin verrassen. Vervolgens is dit helemaal nooit geleverd oftewel jullie hebben de verrassing verknalt.. en bedankt…

Geweldige service Bloemen altijd goed

Helemaal top

Mooie bloemen

Altijd correct en mooie boeketten!

Mooie boeketten. Correcte bezorging

Geweldig mooi boeket.

Heeeeeel mooi boeket zeer verzorgd opgemaakt. Heeeel fijn dat het cadeau al om 9.00 werd gebracht.

Altijd goede ervaringen met Topbloemen! Verse bloemen en mooie boeketten!

Netjes en correct

Mooie bloemen en op tijd bezorgd!!

Top geregeld!!

Goede service en prachtige bloemen.

Ik gebruik top bloemen al jaren en nog nooit een probleem gehad.

Met recht TOPbloemen

Ik heb tot nu toe alleen maar zeer goede ervaring

2 adressen op tijd bezorgd.

fantastisch

Snel besteld en keurig op Valentijnsdag geleverd. Het kartonnen emmertje was niet tegen water bestand en ingezakt. Daardoor waren de bloemen wat krom en ingezakt. Bezorger had de bloemen bij de deur gezet, ivm afwezigheid. (Geen probleem)

is een mooie bos bloemen

Ben tevreden

g'woon goed

Had niet anders verwacht dan g'woon goed!!!!!

Mooie bos bloemen

Tevreden

Mooi boeket

Mooi boeket maar beetje late bezorging. Snap best druk met Valentijn maar had gevraagd in de ochtend. Nu nam ik zelf het boeket in de middag aan. Dan had ik beter zelf naar de bloemist kunnen gaan. Voor de rest keurige bezorging mooi vers boeket.

Één dag na Valentijn kwam het boeket

De avond voor Valentijnsdag bedacht me opeens dat ik weer niets voor mijn vriendin had geregeld. Ik was dan ook erg opgelucht dat het om 22.30u toch nog mogelijk was de volgende dag een boeket te laten bezorgen.. Naïef van mij om in de verkooppraatjes van Topbloemen te trappen. Op Valentijnsdag willen wel meer mensen een bloemetje sturen en daar zit natuurlijk een grens aan. Maar ik had wel 35 euro uitgegeven. Maar de vriendelijke dame aan de telefoon van Topbloemen was niet bereid geld terug te geven. Een waardebon van 10 euro kon ik krijgen. En dat terwijl het goedkoopste boekt al 20,90 kost. Uiteindelijk kwam het boeket aan het einde van de dag na Valentijnsdag aan.

Pathetic

Flowers delivered at 8pm! If you cannot fuflil, please don't commit. Never again!

Goede service en mooi boeket

Bij een goede bloemist, uit de buurt een mooie bos gekregen, ze waren er super blij mee!

Bij Topbloemen krijg je echt zoals je het besteld.

Bij Topbloemen krijg je echt zoals je het besteld., dat is bij andere firma's die bloemen verkopen niet altijd zeker. Ook worden de bloemen op tijd geleverd en zijn zorgvuldig verpakt zodat ze erg vers en goed er uit zien.

Prima service!

Goede info, tijdige bezorging, goede kwaliteit!

Makkelijk te bestellen, ruimte keuze. Goede afwikkeling en bezorging. Heel tevreden!

Snel en correcte levering

Snel geregeld

Het was goed en snel geregeld. Mijn vrouw was blij verrast.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire