Fantastisch!

Hele mooie bloemen en op tijd bezorgd bij de jarige!

Makkelijk besteld

Heb een bloemetje voor vriendin besteld vond alleen dat er weinig keuze was in een leuk kaartje voor erbij

Aan mijn vriendin

Was goed gegaan

Altijd een mooi boeket

Altijd tevreden

Uitstekende service

Doet wat het belooft..

Prima !!!!

Anders kwam ik niet terug ! Nu deze maand 3! Xbloemen laten bezorgen ! Goed teken toch!??

Soepel en snel

Ik kreeg een leuke reactie van de ontvanger

Makkelijk bestelproces en snelle levering

Ik kon vrij makkelijk bestellen. Ik was aan het twijfelen of ik er een vaas bij zou doen en wilde die optie toch nog bekijken vanuit het winkelmandje,maar dat lukte niet. Ik miste een knop "wijzigen" of "toevoegen". Dat vind ik een verbeterpuntje,maar kan ook aan mij liggen. Misschien heb ik het niet goed gezien. De levering was heel snel en ik werd goed op de hoogte gehouden per mail. Van de ontvanger begreep ik dat het een mooi boeket was.

Prima goed geregeld

Prima alles goed geregeld

Prachtig boeket

Goede service en afspraak wordt nagekomen

Keurig verzorgd en op tijd geleverd.

Keurig op de hoogte gehouden en ontvangers waren heel tevreden met een prachtig boeket.

Prettig te weten dat er een mooi boeket op de afgesproken tijd geleverd wordt.

Grote betrouwbaarheid.

Fijn om zo snel voor een dierbare tante bloemen te kunnen bestellen.

Veel keuze in mooie boeketten. De bestelling is snel geregeld. Het enige nadeel vind ik dat je een account moet aanmaken; dat is altijd zo'n gedoe. Dat neemt niet weg dat ik een volgende keer graag bij topbloemen bestel.

Altijd op tijd en daardoor betrouwbaar

Fijne oplossing om nog op het laatste moment iets moois te kunnen sturen.

Overzichtelijke website om snel en gemakkelijk een bloemetje op te sturen

Handige, goede en overzichtelijke website, verschillende thema-keuzes alsook de grootte van het boeket; erg fijn en handig, zo kan je zelf kiezen wat je wilt uitgeven. Ook fijn dat je iets kunt bestellen voor de volgende dag of pas wilt laten bezorgen over een aantal dagen. Inmiddels al meer dan eens via topbloemen wat geregeld en het is altijd op tijd bezorgd en bloemen die inderdaad met gemak een week kunnen staan.

Makkelijk om te bestellen.

Nooit geen klachten gehad over de bloemen..

Zeer correct en mooie verse bloemen.

Bestelling verloopt goed. Terugkoppeling van verse mooie bloemen. Lekkere chocolade erbij. Topbloemen.nl houd je goed op de hoogte van het verloop van je bestelling. Top!

Goede service, heldere communicatie en je krijgt wat je besteld hebt. Online een mooie grote kleurige bos, dan krijg je ook de mooie grote kleurige bos die je besteld hebt! Dat ga ik zeker vaker doen via topbloemen.nl. Dus Top!!

Zee tevreden

Ons vrienden de het boeket hebben ontvangen zijn erg blij mee.

Prima verzorging

Goede informatie betreffende de levering.

Goed gedaan

Was wat sceptisch. Vorige x verkeerde adres geleverd en zonder toezicht voor een deur gezet. Nu goed opgelost Dank je wel!!

Altijd super mooie en verse bloemen.

Ik ben altijd heel erg tevreden over de boeketten. Krijg ook altijd te horen dat de bloemen zo lang goed blijven. Ik bestel vaak bloemen bij jullie.

Gemakkelijk bloemen bestellen

Mooi boeket

Op tijd bezorgd

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire