Graag vroegere bestelling ,Voor een verjaardag kom je niet "s avonds om 17,00 uur met de bloemen

Prima, goed geleverd en een mooi boeket!

Diegene die de bloemen ontving was er erg blij mee!

Uitstekend verzorgd

Gemakkelijk te bestellen, ruime keuze

de bestelling ging heel vlot

enige bemerking, ik wou bij 3 collega's op WOE levering van een boeket. Voor Wallonië kon dit echter enkel op een DI of een DO. Heb de levering dan naar DI verplaatst. Nu blijkt dat onze Waalse collega de enige is die haar boeket pas op WOE ontving.

Snelle service en kwaliteit. Mooie bos bloemen. Mijn moeder was erg verrast

Mooie bloemen op het laatste moment besteld en op tijd geleverd.

Gemak en een goede opvolging.

Gemakkelijke manier om te bestellen. Follow-up met bevestiging en voortgang van levering etc. is ook prima.

Veel keuze in boeketten

Goed op de hoogte gehouden wat levering betreft. Mooie verzorgde boeketten

duidelijk, snel, goede kwaliteit en vriendelijk

Al vaker bij topbloemen een bestelling gedaan. Altijd vriendelijke mensen die het bezorgen en de kwaliteit is ook heel goed. De bloemen blijven lang goed, zoals het hoort. Bestellen gaat snel en eenvouding. Echt een aanrader als je je vrouw wilt verrassen. ;-)

Hele goede service

Er was een fout geslopen in het adres. De volgende dag is een nieuw boeket bezorgd. Echt super goede service. Er werd actief contact opgenomen om alles alsnog te regelen.

Ik vind het wel bijzonder dat je moet bijbetalen als je via locale bloemist laat leveren.

goed verzorgd

alles goed geregeld

Altijd een goede ervaring. Helaas was het in het ziekenhuis waar het werd bezorgd niet goed gegaan maar daar kunnen jullie niets aan doen. Na het nabellen hierover is dit nog geregeld met een tegoedbon waarvoor veel dank.

Altijd zeer goeie ervaring gehad

De bloemen zagen er mooi uit

Geweldig!

Prachtige bloemen

Dat je goed op de hoogte gehouden wordt. Omtrent de bestelling en de bezorging van de bloemen

Snel en adequaat en een mooie bos

Goede kwaliteit en service

Vrij klein boeket

Betaald voor een middelgroot boeket maar vind het boeket uiteindelijk vrij klein. Vijf tulpjes met groen is in mijn beleving geen middelgroot boeket

Altijd fijne site

Ben erg tevrede over topbloemen.nl fijne site mooie bloemen en goede, snelle levering

top

Alles conform afspraak.

Prima !

Bestelling is op juiste datum bezorgd, wat ik netjes vind is dat Topbloemen je op de hoogte houdt Kreeg een berichtje dat bezorger onderweg was, daarna dat de bloemen door afwezigheid van ontvanger bij de buren was afgeleverd, ontvanger heeft ze daar kunnen ophalen. Gewoon netjes geregeld allemaal, ontvanger was er blij mee.

ik ben altijd heel tevreden

Ik ben altijd heel tevreden. Ook omdat ik op de hoogte gehouden word of de bestelling geleverd is

Alles zoals afgesproken

Goede kwaliteit en nette bezorging

Makkelijk te bestellen en af te rekenen.

Is makkelijk met bestellen en voldoende keuze. Bloemen zijn mooi en vers.

Altijd goed.

Altijd goed.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire