Bestelling plaatsen ging makkelijk Kreeg direct bevestigd Kreeg bericht toen het boeket afgeleverd was

Het was top .

Ik stuur al jaren bloemen via topbloemen.nl en hen die de bloemen ontvangen en ikzelf zijn super tevreden. Hoop in de toekomst nog veel bloemen via topbloemen.nl te versturen.

Uitmuntend

Mooi boeket, mooi op tijd geleverd

Gewoon top, precies zoals de naam zegt.

Niet duur, prachtige verse bloemen en op tijd bezorgd. Top!

Boeket en vaas zijn snel afgeleverd. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Prachtig boeket en op tijd geleverd

Heel mooi boeket, op tijd geleverd, zeer netjes verpakt. Wat kun je nog meer wensen?

Makkelijk bestellen en goede service.

X

Zie hieronder

Alles prima gegaan. Zijn tevreden.

Goede keuze

Bevalt goed om via topbloemen bloemen te laten bezorgen.

Geweldige service ! En wat snel geleverd!

Geweldig mooi boeket!

Mijn tante werd 98 jaar ! De familie stuurde een foto van het boeket. Zag er prachtig uit. Wij zijn in Portugal !

De ontvangster was er blij mee!

Makkelijk en prettig te bestellen en prima bezorging. Fijn om zo bloemen te kunnen geven.

Goed geregeld en snelle service

Mooie bloemen en netjes op tijd !

De ontvangers waren zeer blij met het boeket...

Goed op tijd

Ik heb de bloemen niet gezien maar mijn vrienden vonden het mooi. Altijd goed op tijd. Goede service!

Mooie blomstuk, snel afgegeven.

Volgens afspraak!

Prima kwaliteit en precies op de dag geleverd!

Mooie bloemen, waar voor je geld. Het enige teleurstellende vind ik dat je nergens kunt horen of lezen wanneer de bezorger komt.. de hele dag thuis zitten wachten is niet iets waar mensen op aan het wachten zijn. Dat vond ik zo teleurstellend dat het geen 4 sterren is geworden.

prima website. Eenvoudig en goed.

De website is verder verbeterd: je kunt nu meerdere bestellingen voor verschillende adressen in één order plaatsen. De verwerking gaat als vanouds: prima

goede bezorging en op tijd, kostbaar

Het is altijd afwachten of het boeket in de smaakt valt, maar nooit negatieve reacties. Topbloemen komt zijn afspraken na qua bezorging. Alleen is het een kostbare iets aan het worden. Het gene wat je laat bezorgen ten opzichte van de kosten valt tegen in mijn ogen. Voor het bedrag krijg je lokaal een grotere bos bloemen maar daar en tegen is het nog niet bezorgd.

Goede service, grote keus

Perfect als je een bloemetje wilt sturen Een klein verbeterpuntje zou zijn, dat er meer keus is aan kaartjes. De keus is nu redelijk beperkt en de kaartjes zijn ook niet erg kleurrijk.

Een geweldig mooi verzorgde verrassing voor een jarige ver weg!

Bestellen via de website was heel eenvoudig. En werd keurig naar wens op de afgesproken dag afgeleverd. Een super mooi verzorgd boeket. Ideaal voor het verrassen van een jarige ver weg!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire