Prachtig boeket geheel volgens aanvraag

Prima geregeld en keurig bezorgd volgens verwachting

Top service!

Door een misverstand had ik per ongeluk een verkeerd adres doorgegeven. De bewoner van dat adres heeft gebeld met Topbloemen.nl dat de bloemen niet voor hun waren bestemd. Zij mochten de bloemen houden en ik werd door Topbloemen.nl teruggebeld voor het juiste adres. Werd alsnog de prachtige bos bloemen zonder extra kosten daar bezorgd! Dat vinden wij nou echt TOPservice van TOPbloemen.nl!!!!! Super bedankt!

Laat besteld en keurig op tijd afgeleverd

Ik was eigenlijk heel laat met bestellen maar de bloemen zijn keurig op de gewenste datum afgeleverd en de ontvanger was heel blij met de mooie bos bloemen.

Altijd goed

mooie bos bloemen en fles wijn op tijd bezorgd

Ontvangers zijn erg tevreden...wij dus ook!

Vlotte service, mooi aanbod

Vlotte service, mooi aanbod.

Goede communicatie

Boeket keurig op tijd bezorgd.

Goede duidelijke website, je wordt op de hoogte gehouden van de verzending en de bezorging.

Goed op tijd geleverd

Ben tevreden

Altijd goed

Altijd op tijd bezorgd en een mooi boeket

Goede bezorging en bestelling

En zelfde dag

Goede kwaliteit, snel bezorgd

Boeket voldeed aan verwachting (afbeelding) , de kwaliteit is goed en de bezorging correct.

Makkelijk besteld. Op tijd bezorgd, ontvanger blij en verrast.

Overzichtelijke website, zeer veel keuze, en super snelle levering!

TOP service!!!

Beleefde ,ZEER vriendelijke beleefde telefonisten!!! Bij probleempjes,ALTIJD op te lossen!TOP bloemen, vers en goed verzorgd! GEGARANDEERD GOEDE KWALITEIT!! Een echte AANRADER!!!!

Super.

Hele mooie en verse bloemen. Kan het zeker aanraden

Mooi boeket en op tijd bezorgd!

Ik bestel vaker bloemen via topbloemen. De site vind ik overzichtelijk en je navigeert er gemakkelijk doorheen. Ook lijken de bossen echt op wat ik kies. Natuurlijk kan het iets afwijken omdat een plaatselijke bloemist de bos maakt. Mijn klanten zijn er blij mee.

Mooi de volgende dag geleverd

Goede service .

Altijd zeer tevreden met de bloemen

Het is naar volle tevredenheid bezorgd

Mooie bos bloemen

Ik had verkeerde datum, was geen probleem om ze dezelfde dag nog te bezorgen. Top top

Perfekt

Goed geregeld en mooi op tijd

Duidelijke site met mooie voorbeelden van boeketten en in duidelijke stappen uiteengezet als je een boeket wilt bestellen.

Vriendelijke website

zie bovenstaande

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire