Tevreden!

Al ettelijke malen iemand verblijd! Tot tevredenheid.

Perfect. Goede communicatie

Great service

I had to change the delivery date, absolutely no problem.

heel tevreden

de aflevering was op tijd en het boeket was de waarde van het geld waard dat ik had besteed

super goed geregeld met mooie bloemen!!

prima service

Mijn schoonzus en zwager waren heel erg blij met het boeket. Op tijd bezorgd en mooie bloemen. Alleen waren de tulpen niet hetzelfde kleuren als op het plaatje. Misschien ligt het eraan welke kleuren de bloemist heeft in zijn winkel. Maar voor de rest, prachtig!

Top verzorgd

Netjes bij de buren afgeleverd met een briefje voor degene voor wie het bedoeld was, in de bus! Én ik kreeg daar weer een mailtje van!!

Prachtige bloemen en keurig bezorgd

Makkelijk uitzoeken, bestellen en laten bezorgen. Wanneer ik bloemen wil laten bezorgen, doe ik dit altijd via Topbloemen. Altijd tevreden.

Snel en ruime keuze

Er is ruime keuze in soort en kleur van de boeketten. Ik had ‘s avonds een boeket uitgezocht, om een vriend sterkte te wensen en de volgende dag had hij deze al ontvangen.

uitstekend op tijd bezorgd

zeer tevreden

De ontvanger was verrast van het mooie boeket!

Met Topbloemen weet ik zeker dat er goede en mooie bloemen worden afgeleverd en heb van alle ontvangers alleen maar enthousiaste reacties gehad.

Supermooie bloemen en mooi op tijd geleverd!!

Al vele malen bloemen besteld en altijd mooi op tijd geleverd in een prachtig boeket!

Maatwerk ten top!

Alles wat is gevraagd is uitgevoerd. Dit betrof lelies wit en/of roze en mooie mix is geleverd.

Super.

Ik ben top tevreden! De bloemen waren ook prachtig, volgens de geadresseerden. Daar doe je het voor !

Besteld, geleverd zoals gevraagd: perfect.

Besteld, geleverd zoals gevraagd: perfect.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden over Top bloemen. De boeket wat ik voor mijn vriendin bestelde was prachtig!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en boeket precies zoals op de foto

mooi boeket, foto van m’n collega die jarig was gekregen, was er heel blij mee Alleen lachen om het briefje bij niet thuis, boeket ligt in de kliko hahaha Wel goed gevonden, anders was t mss gejat Grtjes sil verhoef

Prima en een uitkomst wanneer ik zelf niet naar buiten kan!!!!!!!!

Makkelijk.

Zoals bij alle voorgaande bestellingen keurig op tijd bezorgd.

Bestel al jaren bij Topbloemen en ook deze ervaring was weer prima.

Zeer tevreden!

Ruime keuze, netjes op tijd bezorgd. Altijd top!

Ondanks verkeerde datum, toch alles na tevredenheid opgelost.

Top gedaan!

Alles naar wens verlopen, hele proces goed gegaan; en een hele blije dochter ☺️!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire