Meestal prachtige boeketten.

Op een enkele uitzondering na, eigenlijk altijd prima service en boeketten.

Prima gegaan

Ik ben zeer tevreden. De bestelling verliep probleemloos. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken betreffende de levering. En het was een mooi boeket.

In de avond besteld, dag erna al in huis!

Snelle bezorging en prima boeket.

Snel en goede service

Geweldig!

Pracht boeket uitgezocht, zelfde dag geleverd, en ontvanger was er erg blij mee.

Makkelijk te bestellen op de website

de boeketten worden steeds op tijd geleverd en beantwoorden aan de fotos op de website. Je wordt steeds goed op de hoogte gehouden van wanneer de bestelling zal geleverd worden en ook alzsze geleverd is.

Goede

34 rode rozen besteld; 33 rode rozen geleverd

Super mooi gemaakt

Heel tevreden

Tevreden ontvangers van de boeketten

Snel en efficiënt, bezorgde bloemen hetzelfde als op de foto

Profesioneel

Zeer goede service

Super meegewerkt!

Ik had een boeket laten bezorgen in het ziekenhuis, bleek dat daar geen bloemen bezorgd mochten worden en het werd geweigerd. Gevraagd of deze naar het huis adres gestuurd konden worden en dat is gedaan. Helemaal top!

Ik heb het boeket zelf niet gezien. Ik stuurde het naar een ernstig ziek iemand en hoorde van zijn vrouw dat het een geweldig boeket was en dat hij er heel blij mee was. en daar was ik daar natuurlijk weer heel blij mee. Juist in zo'n situatie wil je dat het echt goed is. Dat geldt voor wel meer momenten (als het een trouwerij betreft wil je ook iets goeds sturen), maar nu was het echt belangrijk. Fijn dat het zo goed gegaan is.

Goed geregeld zo

Heel mooie bos bloemen, op tijd bezorgd. Ontvanger was er heel blij mee

In één woord geweldig! Zowel bloemen als levering!

Topbloemen vind ik geweldig! Verse bloemen en uitstekende levering,met zorg!

Mooie bos en prima verzorging

Dank voor de ferzorging

Op tijd

De bloemen waren op tijd was een mooie bos bloemen.

Goed bezorgd boeket tulpen.

PERFECT!

Bestelt om dezelfde dag te laten bezorgen. Wat dan ook netjes gebeurde en boeket zag er mooi verzorgd uit.

Mooi verzorgd bloemen

Mooi boeket, vlot bezorgd.

Goed,zoals steeds

Prima service en mooie bloemen

Wij hadden last minute een wijziging in de besteldatum en dat werd probleemloos aangepast: compliment! De bloemen waren ook prima zoals altijd

Keurig op tijd beziegd

Goede website, veel keus, vlotte afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden van voortgang

mooi boeket, snelle bezorging

nvt

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire