Prima service! Mooie bloemen

Prima en snel geregeld. Overzicht website. Mooie bloemen

In eerste instantie werden de bestelde bloemen niet afgeleverd op het aangegeven adres. Het bleek een onoverzichtelijke situatie te zijn op de plaats waar de bloemen afgegeven moesten worden. Na een telefoontje van ons werd het alsnog keurig verzorgd. Wij zijn dus zeer tevreden.

Goed, snel

Op tijd bezorgd

De jarige is heel blij met het mooie, super verse gemengd boeket.

Zoals altijd voldeed het boeket aan mijn verwachting.

Nette snelle levering

Geen idee hoe de bloemen er uiteindelijk uitzagen maar bezorging was volgens afspraak snel en netjes bij buren afgeleverd. Kaartje in de bus en ontvanger was er blij mee.

Correct .

Goede kwaliteit.

Top, zoals altijd bij Topbloemen.

Bloemen werden op keurig tijdstip bezorgd. Het boeket ziet er pico bello uit. Wij hopen nog vele keren een boeket bij Topbloemen te bestellen. Doen wij trouwens al jaren.

Mooi vers boeket

De jarige was zeer blij met de bloemen. Zeer vers en chique

zag er goed uit .

Top!!!

Bloemen besteld voor mijn moeders verjaardag en ze kwamen optijd en de Bloemen waren mooi

Goed, zoals altijd.

Prima kwaliteit

Ik ben nu 75 en mijn hele leven bloemist geweest ook altijd fleuropbloemist geweest Bij mijn eigen ziekte heb ik heel veel bloemen van Topbloemen gekregen. Ook van fleuropleden maar de kwaliteit die ik kreeg van topbloemen steekt er echt bovenuit. Eigenlijk een schande van de fleurop leden die niet naar kwaliteit en houdbaarheid letten.

Snel besteld en goede terugkoppeling

Goede en snelle service

Mooie bloemen en een stuk goedkoper dan elders.

Xxxx

Prima communicatie

Bestellen is zeer eenvoudig, goede keuze en je wordt continue op de hoogte gehouden van bestelling, verwerking en bezorging.

Leuk boeket, wel veel groen blad

Mooi boeket laten bezorgen. Ontvanger was blij verrast. In verhouding tot de bloemen, had groen blad de overhand. Dat strookt niet met de afbeelding op de site.

Prima service!

Zie boven: de bestelling via de website was zeer gemakkelijk en de bloemen werden dezelfde dag afgeleverd. Dus: ben ik 'heel happy'

Top bloemen is top .

Bloemen prima maar bestellen ging moeizaam

Ik heb 3 keer alles opnieuw moeten invoeren voordat de bestelling eindelijk geaccepteerd werd. Werd er steeds uit gegooid. Dit duurde veel te lang. Het was dat ik een kortingsbon had die ik wilde gebruiken anders was ik naar een andere aanbieder gegaan. Verder wel op tijd bezorgd en netjes op de hoogte gesteld per mail.

Eenvoudig en snel

Bestelling is eenvoudig en wordt duidelijk aangegeven. Levering volgens afspraak.

De bloemen zijn op tijd bezorgd, en het was een prachtig boeket.

Goed geregeld

Bloemen volgens afspraak op tijd bezorgt

Precies zoals besteld

Mooi hart besteld met roze bloemen. En het werd precies zoals ik gevraagd had afgeleverd. Perfect Kado

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire