Correct afgeleverd

De ontvanger was zeer verheugd .

Fijne website, snel geregeld.

Boeket verstuurd aan een van mijn collega's. Ten opzichte van concurrenten is topbloemen.nl goedkoper en de website inzichtelijker dan anderen. Boeket bezorgd voor een goede prijs!

Zonder moeite te bestellen. Alleen jammer dat men geen tijdstip kan regelen,

Goede bloemen

Levering volgens afspraak

Mooie kwaliteit bloemen en netjes op tijd bezorgd

Elke keer mooie kwaliteit bloemen en netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

Op de website is het bestelproces omslachtig en kost veel te veel tijd

Naar mijn idee moet het bestelproces veel straighter (rechtlijniger) zijn. Als je in de bestelling zit en je gaat pas later inloggen dan zie je de bestelling niet meer. Zorg ervoor dat je na inloggen ook weer gelijk verder kunt met het afronden van de bestelling. Beoordeling betreft de website (deze zal ik dan ook niet aan anderen aanbevelen). Over de bloemen kan ik geen oordeel geven, omdat ik ze niet gezien heb. Wellicht zou het een idee zijn om een foto van het boeket te mailen!

super bedrijf! aardige mensen

prima service

uitstekend

Goede communicatie, duidelijke website

Goede en keurige afhandeling

helemaal tevreden

IK was blij omdat de bloemen zo snel werden bezorgd en ook prachtig waren de bloemen bedankt mocht ik weer willen versturen doe ik dat zeker bij jullie

Mooi snel tevreden ontvanger

Altijd blij met resultaat

Goed alleen waarom altijd een wachtwoord!

Altijd een verzorgd boeket!

Goed verzorgd

Op tijd! Prima verse bloemen!

Sinds jaar en dag zeer tevreden!

Geweldig!

In een woord geweldig.

Ik ben heel tevreden. De ontvanger ook!

Mooie bloemen, op tijd bezorgd.

Mooie bloemen, goede afspraken en ook nakomen

Mooi boeket Wel duur al met al Afspraak helder en werd nagekomen

Te laat

Veel te laat bezorgd

Snel en een goede communicatie

Prachtig boeket snel geleverd

Slecht

Gevraagt met nadruk om smorgens niet te leveren en vervolgens leveren ze gewoon smorgens... lezen is moeilijk tegenwoordig.

Hele goede service

Om half twaalf bloemen besteld die om 14.00 uur geleverd werden!

Prachtig boeket

Eenvoudig besteld, mooi boeket.

Onze naam stond niet op het kaartje

Onder de tekst zou onze naam moeten staan , zodat de mensen weten van wie het kado komt Liefde is eindeloos, puur en oprecht Liefde is warmte, liefde is echt Liefde is troost vinden, dicht bij elkaar Liefde is een huwelijk van 12,5 jaar Maar door topbloemen netjes afgehandeld Jo&Kitty

Degene waarvoor ik bloemen had besteld was niet thuis. Ik kreeg netjes een bericht en een mogelijkheid om een bericht te sturen naar topbloemen. Ze hebben het de volgende dag alsnog bezorgd.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire