Geen afzender erop gezet

Op de juiste datum geleverd, mooi boeket. Maar waarom dan een 6? Ik vind het zelf erg belangrijk dat je weet van wie je wat krijg maar dat was niet zo. De ontvanger kreeg niet de volledige tekst wat op kaartje stond terwijl afzender gewoon door kon tikken en nergens aan gaf te veel tekst. Heel slecht, gelukkig belde de ontvanger van wie heb ik dit gehad maar anders wist degene van niks of gezegd pak niks aan zonder afzender

Geen idee

Heb bloemen besteld vanuit Portugal en zijn snel bezorgd. Prima, ze waren tevreden met de bloemen.

Mooi boeket voor redelijke prijs.

Voor een vriend hebben we een boeket laten bezorgen via Topbloemen.nl het boeket was mooi en de volgende dag al afgeleverd dit was top. Een nadeel was, dat niet de gehele tekst op het kaartje stond waardoor onze vriend nier wist wie de afzender was. (Tip: maximale tekens doorgeven tijdens schrijven kaart).

Prachtige bloemen en snel bezorgd

Wat fijn om te weten dat je bij topbloemen zeker weet dat de boel goed, netjes en vlot geregeld wordt!

dezelfde dag bezorgd, mooie bos

Ik moest nog snel een bos bloemen bezorgd hebben. De jarige had dezelfde dag nog een mooie bos ontvangen.

Zeer snelle bezorging, prima!!

Prachtig boeket en op juiste tijd geleverd

De ontvanger is erg blij met het boeket: prachtige bloemen. Ook veel bloemen die nog uit moeten komen, dus het zal lang staan.

Echt : Top bloemen.

De bloemen voldeden geheel aan de verwachting.

top service

top service.

alles was goed verzorgd, bestelling op tijd en mooie bloemen.

HEEL TEVREDEN OVER DE BEZORGING EN DE MOOIE BLOEMEN.

Mooi

Mooie bos tulpen

Snelle service, goede kwaliteit

Gewoon goed

Vlot en mooie bloemen

Correct en mooi

Mooi boeketje

Ik liet een boeket bloemen leveren voor mijn papa zijn verjaardag. De bestelling is vlit aangekomen en het boeket zag er mooi en verzorgd uit!

Tevreden

Ik ben tevreden over de informatieverstrekking per e-mail. Hoe de boeketten eruit hebben gezien, kunnen wij niet beoordelen, maar we vertrouwen erop dat dit naar onze keuze is uitgevoerd. Wel moeten wij eerlijk bekennen dat wij de totaalprijs uiteindelijk erg hoog vonden. Daar zit wel een verbeterpunt voor TOP-bloemen.

Netjes bezorgd op juiste dag

Mijn zus was er heel blij mee

Niets op aanbrengen merken

Super snel eenvoudig geregeld en uitgevoerd

Ben heel tevreden

De bezorgers zijn erg vriendelijk, de bloemen die zijn mooi vol/vers en ze houden zich aan de bezorg momenten.

Bloemen geleverd maar wel wat laat op de dag.

Mooie bloemen, wel wat late levering.

snelle levering in leuke vaas van karton top

ben tevreden over de topbloemen snelle levering Top

Mooie bos tulpen en op tijd bezorgd

Het is niet goedkoop, maar zeker een fijne optie om bloemen te laten bezorgen bij mensen die niet in de buurt wonen. Tot nu toe hebben we altijd tevreden ontvangers en worden de bloemen ook op de afgesproken dag bezorgd.

Snelle bezorging en ziet er mooi uit

De bezorging van 1 dag is uitstekend, lekker snel. Het bestelde boeket was heel mooi (ontvanger heeft foto gestuurd ervan). Het enige minpunt is dat je €1,50 voor een kaartje moet betalen omdat je zending anders anoniem wordt verzonden??? Ten eerste is €1,50 best veel geld voor een kaartje maar waarom geen keuze van een gratis blanco kaartje? Tenslotte komt het boeket flink duurder uit door de verzendkosten en het kaartje.

Top geregeld

Een mooi boeket en volgens afspraak geleverd.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire