De mensen waren te vreden.

Erg goede service en bezorging op tijd!

Ik ben tevreden met de dienstverlening van topbloemen.

Prachtige bloemen

De bloemen zijn op tijd geleverd. Ze waren prachtig en handig en praktisch verpakt. Perfect. Alleen jammer dat je na een bestelling zoveel mails krijgt van top bloemen.nl

Mooie bloemenzaak, waar je prachtige boeketten van krijgt

Een mooi boeket zelf ontvangen. Ook 1 boeket al cadeau gedaan aan iemand. Het zijn geweldige prachtige boeketten bloemen. Ook compliment voor diegenige wat de bloemen afleverde, echt service Mensen hebben jullie geen tijd voor een mooi boeket te halen. Raad ik topbloemen.nl Zeer zeker aan.

Top behalve de kaart

Ik vond het hele mooie bloemen maar het feit dat je je eigen kaartje moet afscheuren en in het boeket moet verwerken snap ik niet helemaal. Staat niet netjes als mij moeder het zo had ontvangen. Ben blij dat ik de bloemen zelf ontving om het kaartje los te schuren. Heel apart. Zeker voor wat je betaald...

Top geregeld mooie bos bloemen.

Het was een mooie bos bloemen. Wel vond ik het formaat vergeleken met de prijs tegenvallen. Verder is alles goed gegaan.

Keurig bezorgd

makkelijk om zo bloemen te bestellen

Het bijhorende kaartje bevatte niet de volledige tekst en ook de namen van de afzenders ontbraken.

Een beetje teleurgesteld, omdat de ontvanger moest raden van wie de bloemen waren. Het kaartje bevatte niet de volledige tekst, maar ook de namen van de afzenders ontbraken. Jammer.

Toch een beetje teleurgesteld in het bosje bezorgde tulpen voor best veel geld

€25 voor een boeket wat nog geen €10 zou moeten kosten?

Alles wordt goed geregeld en op de juiste datum afgeleverd.

goede snelle service en mooie bloemen

heel goed geregeld en goede service zeker weer

Goed contact en super snel geleverd.

Nvt

Bloemen van Topbloemen zijn top

Prachtige bloemen, uitstekende bezorgservice, wat wil een mens nog meer!

de ontvangster was er zeer blij mee!

goed!

Super mooi boeket

Super mooi boeket en snelle bezorging. Prijs kwaliteit is top.

Prima website en top klantenservice

Nadat ik de bloemen had besteld wilde ik graag een andere afleverdatum. Snel geregeld en keurig op de bedoelde bezorgd. Ook een prachtig tulpenboeket.

Degene die de bloemen kreeg was erg verrast.

Positief

heel netjes bezorgd en het was een mooie bos.

prima service

Mooi boeket, ruim op tijd bezorgd

Betrouwbaar&Fraai

Royaal assortiment op de site, elk boeket kent drie vormen van uitvoering waardoor "What You See is What You Get". Ruimte keuze aan Leuke kaartjes, voldoende ruimte voor een begeleidende tekst. Bezorging conform de op de site ingevulde datum (tijd). Nazorg, tw. bevestiging van de bezorgen, prompt. Als de opdrachtgever bij de bezorgingsbevestiging ook een Quick-view/shot {foto bv.middels een smartphone} zou ontvangen; wordt de score:10+

vakwerk

boeket in verblijdcontainertje geleverd=echt topleveringsproduct.

Mooie bloemen.

De ontvanger was heel tevreden en blij met de bloemen en heeft me een foto gestuurd. De bloemen zagen er mooi uit.

bedrijf doet naam eer aan

fleurig

Altijd goede service!! Nooit klachten.. Volgende keer weer bij jullie!!!!!!@

Supersnel geregeld én geleverd; topkwaliteit.

Topkwaliteit en dezelfde dag nog afgeleverd. Dik tevreden.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire