Goede ervaring

De bloemen worden op tijd bezorgd!

Vlotte levering

Op tijd geleverd, mooie bos bloemen.

Uitzoeken, bestellen, betalen en geleverd krijgen, hoe mooi en makkelijk kan het zijn

Super geregeld en mooie bos !!

Perfekt afgeleverd

Perfekt afgeleverd

Hele goede service en mooie bos tulpen

Ik had bos tulpen bij mijn vriendin laten bezorgen met speciaal verzoek tussen 17.00 uur en 18.00 uur. Kreeg vrijwel meteen mail vanuit Topbloemen dat ze die bezorgtijd gingen proberen. Gisteren was ik bij mijn vriendin en daar zag ik een geweldig mooie bos tulpen op haar tafel staan! En..ze vertelde me ook dat deze enkele minuten nadat ze thuis was dus na 17.00 uur werd bezorgd. Ik vind dit fantastische service!

Vlug geregeld, mooi boeket!

Snel en goed geregeld! Fijn dat het zo kan!

Prima ervaring..mooi , top...

Ontvanger was helemaal verrast en bezorging was prima op tijd

Bij het bestellen had ik wat strubbelingen en wilde stoppen, maar telefonisch werd ik weer op weg geholpen en kwam mijn bestelling toch nog rond.

Snel bezorgd!

Heel snel bezorgd dankzij topbloemen! Vaak besteld en elke keer weer tevreden!

keurig op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd en de bloemen zagen er mooi uit!

Heel fijn, goede service

Bestellen is eenvoudig, bevestiging gaat snel. Je krijgt een mail wanneer de bestelling is afgeleverd. Kortom prima

Mooie bos bloemen

Gemakkelijk besteld en op de juiste dag een mooie bos bloemen bezorgd.

Doet wat er wordt beloofd

Prima op tijd en kwaliteit!

Goede kwaliteit tulpen en een zeer efficiënte klantenservice

Ik had deze keer een bos tulpen voor m'n zus besteld. Daar ik in Spanje woonachtig ben, maak ik altijd gebruik van dit soort service en de kwaliteit van topbloemen is zeer goed. Zowel het product zelf als de service die je na je aankoop krijgt mochten er vragen of problemen zijn.

keurig en netjes op tijd geleverd

Altijd top met top bloemen

Keurig op tijd bezorgt.

Goede service.

Bijzonder goede ervaringen, anders zou ik niet terugkomen voor een bestelling

Uit de reacties die ik terugkrijg van de ontvanende partij blijkt dat de verzorging en de bezorging altijd op een correcte wijze worden uitgevoerd. Ook de kwaliteit van de boeketten laten niets te wensen over. Puike organisatie, ga zo door!

Topbloemen denkt keer op keer mee. Hun klantenservice is fantastisch.

Heel tevreden

Bloemen niet gezien! Jarige was erg onder de indruk van het boeket!

duidelijke communicatie over bestelling en levering

makkelijk te bestellen en goede bezorging

Fijn om iemand te verrassen met een mooi boeket bloemen!

Met gerust hart bestel ik graag bloemen bij jullie. Goed contact, goede kwaliteit bloemen goede service!

In een woord top

Jammer dat er nier in het weekend bezorgd kan worden voor zeer speciale aangelegenheden ! Mevrouw was blij verrast - 80 jr en 2dgn jong!

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire