Supergaaf!

Complimenten van de ontvanger voor de mooie samenstelling van het boeket.

Verzorgd

Makkelijk te bedienen Correct ,verzorgd

Ik had een middel boeket tulpen besteld.

Diezelfde week had ik dezelfde bos besteld voor mijn schoonmoeder. Die was veel groter en mooier. De bos voor mijn moeder vond ik maar schraal voor dat geld. Meer een kleine bos. Jammer.

Werd gelijk geregeld dat bloemen er op tijd waren!

De bloemist heeft moeite gedaan om op tijd de bloemen af te leveren op de maandag en volgens afspraak op de juiste lokatie binnen de school.

Blije ontvanger

Mooie bos bloemen (m) en zo leuk het vakje aan de zijkant waar de chocolade in zat!

Snel

Volgende dag gearriveerd

Bloemen waren op tijd

Boeket was kleiner dan ik dacht vanaf de afbeelding gezien.

Savonds besteld, volgende ochtend al in huis! Zeer goede service.!

Prachtig boeket

Goed communicatie en de ontvanger was zeer tevreden

Zo dankbaar

Na slecht nieuws op stel en sprong nog iets moeten bestellen om op te laten sturen. Begin van de avond een mooi bloemstuk besteld, met in de opmerkingen nog de andere wensen. Foto ontvangen van de ontvangers van het bloemstuk. Echt meer dan tevreden. Onwijs fijn dat er in moeilijke tijden maar een paar woorden nodig zijn om anderen een steun in de rug te geven. Voor herhaling vatbaar!

Helemaal top

A

Ik gebruik Topbloemen al jaren als er bij iemand bloemen bezorgd moet worden b.v. een verjaardag of een huwelijksdag omdat ik weet dat de bloemen die dan bezorgd worden van goede kwaliteit is en dat er een 7 dagen versheid garantie is.

Super goed geregeld.

Goed geregeld via de website, duidelijk. Bloemen.mooi op tijd bezorgd. Hartelijk dank.

Keurig

Top zijn de top bloemen !

wederom een top bezorging, ontvanger blij met mooie bos en vaas

11:00 uur besteld 14:00 uur bezorgd. Top!

Top boeket

Ik had een boeket uitgekozen met tulpen en clematis. Precies op tijd bezorgd en op de foto's die ik kreeg precies het boeket wat ik had besteld. Top van jullie!

Mooie bloemen

Bloemen werden keurig op tijd bezorgd!

De ontvangster was zeer tevreden!

zeeeerr tevreden !

Zeer tevreden !

De ontvanger vond het een mooi boeket.

En daar gaat het om dat de ontvanger het mooi vind, toch ??

Mooi boeket

Mooi boeket, op tijd geleverd. Top!

Duidelijk

Leuke bos bloemen en op tijd geleverd.

Op tijd geleverd en de bos bloem was prima gevuld.

Dik tevreden

Positief

Altijd verse bloemen en op tijd bezorgd

Ik heb al verschillende keren bloemen verstuurd en ontvangen. Altijd een mooi boeket en op tijd bezorgd. Tot nu toe heel tevreden.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire