Vandaag besteld, vandaag geleverd. Een verjaardag zonder bloemetje is nooit meer nodig

Top (bloemen)!!!

Ik wilde mijzelf trakteren... ik heb mooie vaas met bloemen & daar ben ik super blij mee. Ga ik vaker doen .. bezorging super vriendelijk!

Geweldig!

Hoop onduidelijk voor dit geld.

De prijs van €57 voor een grote bos rozen snap ik wel. Er wordt gezegd dat de bloemen bezorgd worden door de lokale bloemist… staat er een van ruim 40km verderop voor de deur. Daarnaast vind ik het jammer dat er geen precieze tijd wordt vermeld… zeker als het een verassing is en diegene niet de hele dag thuis is. Volgende keer kies ik denk toch voor de lokale bloemist om meer zekerheid te hebben en ook echt de lokale ondernemer te steunen

Goede ervaring, alleen website doet soms dingen die je niet wilt.

Goede ervaring, alleen website doet soms dingen die je niet wilt.

zoals gebruikelijk alles top geregeld

zoals gebruikelijk alles top geregeld

Altijd betrouwbaar

Fijn dat je op Topbliemen kan vertrouwen.

Prima !

Goede begeleiding!

Betrouwbare winkel

Ik word goed op de hoogte gehouden Wanneer de bloemen bezorgd gaan worden en bezorgd zijn Ik hoorde dat het mooie boeketten zijn Dik tevreden

Hele vlotte service

Voor mij was het de eerste bestelling. Ben supertevreden. Vond het fijn om via email het verloop van bestellen tot bezorging doorgemaild te krijgen. Mijn mam, voor wie het boeket was, was super tevreden. Het bestellen ging ook vlot. Zeker een aanrader.

Mooi boeket voor een goede prijs

Makkelijke manier van bestellen

De site van topbloemen is zeer gebruiksvriendelijk. Duidelijke keuze uit verschillende boeketten. Netjes afgeleverd, en je wordt van alles op de hoogte gehouden.

Niks om aan te geven! Gewoon TOP bloemen

Altijd de beste service.

Ik woon in denemarken en bestel altijd voor mijn moeder. Er is veel keuze en er zijn goede prijzen. Krijg altijd een mailtje als er geleverd is.

Geweldige service, na dat ik een foutief huisnummer had opgegeven. Keurig en professioneel opgelost. Top

Voldoet aan verwachtingen

Mooie bloemen werden goed op tijd bezorgd.

Mooie bloemen.

Bloemen netjes op tijd afgeleverd. Bewoners waren niet thuis dus bij de buren afgeleverd. Berichtje naar ons gestuurd dat het bloemetje bij de buren afgegeven was. Wij zijn tevreden.

Goed geregeld

Goed geregeld

Sommige bloemen waren niet vers.

Helaas waren sommige bloemen niet vers. De bos bloemen was ook duidelijk minder dan op het plaatje op jullie site. In ieder geval niet de positieve ervaring die ik had bij eerdere bestellingen bij jullie.

Snel geregeld met wisselend resultaat

Het gaat allemaal makkelijk en snel via Top bloemen. Wel ben je afhankelijk van de plaatselijke bloemist. Bij de 1 is dat voor 30 euro een prachtig boeket, bij de ander voor hetzelfde geld viel het enigszins tegen. Risico van laten bezorgen.

Het kon niet beter

Alles is gedaan zoals beloofd werd

Zeer mooie bos geleverd

Top geregeld

Komt op tijd en voldoet aan verwachtingen

Makkelijk, snel en goed

Het bestellen gaat vlot en het is prettig dat je een berichtje krijgt dat het boeket bezorgd is. Degene die het ontving stuurde een foto en bedankte me. Ook al zag het boeket er niet hetzelfde uit ( en dat snap ik) het zag er goed uit !

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire