Perfecte aflevering volgens afspraak

Mooi bos bloemen volgens afspraak afgeleverd

Snel en mooi

De persoon die de bloemen heeft gekregen was content zij schreef mij met een foto dat het een prachtige bos is

Erg mooi

De naam zegt het al

Topbloemen bevalt mij goed ruime keuze en een goede bezorging

Heb een zeer goede ervaring met topbloemen mooi assortiment en een prima bezorging

Tot heden erg tevreden

Ik bestel regelmatig en maar eenmaal een klacht over de geleverde bloemen gekregen.

Snel geregeld!

Mooie bos besteld. Was snel en gemakkelijk geregeld. Heb het boeket niet persoonlijk gezien, maar degene voor wie het was, heeft bedankt voor het mooie boeket.

Mooie bloemen, worden geleverd zoals afgesproken

Goede ervaring, bestel geregeld bij top bloemen. Goeie levering. Enige min punt is dat de korting voor een volgend boeket maar beperkt is. Mag langer duren.

Geweldig goede en betrouwbare service !

Ik maak sinds zomer 2022 gebruik van jullie diensten en ben daar zeer tevreden over. Hartelijk dank!

Top geregeld!

Ze was blij!..

Altijd op tijd bezorgd

Super snel geregeld

Ik hoorde van de klant waren mooie bloemen

Prachtige bos

Snelle levering en een mooie bos

Gewoon goed

Nette verzorgde bezorging in een kartonnen vaas. Mooie bos bloemen

Ze bloemen waren netjes bezorgd de bexorger(ster) condolerde netjes de ontvanger vond ik super lief

Troostbloemen

Gelovend in de kracht van bloemen als steun en troost bij een overlijden ben ik erg tevreden over de service

Na vastlopen database en een roodgloeiende telefoon, toch de bloemen op tijd bezorgd!

Voldoende keuze en snelle bezorging

Super website, duidelijk en overzichtelijk!

Kon makkelijk een mooi boeket uitzoeken voor een zieke vriendin. Super service en goede ontvangst bij vriendin. Ze voelt zich door de bos bloemen en ons gebaar al een stuk beter! Dankjewel, Mara

Netjes en goed verzorgd

Makkelijk geregeld via internet en netjes afgeleverd

Mooi boeket volgens beschrijving!

Mooi boeket, op tijd afgeleverd!

Mooi boeket dezelfde dag geleverd.

Mooi boeket dezelfde dag geleverd. Iedere cent waard.

Mijn zus vond de vaas met bloemen erg mooi!

Snel en eenvoudig besteld

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire