Super Service!

Ik zou het zeker aanbevelen.

Op tijd

Op tijd en zoals verzocht

goede service

makkelijk bestellen op de website, goede kwaliteit bloemen, op tijd bezorgd

Goede services

Bedankt voor de goede service

mooie bloemen snel geleverd, Toppie!!!

netjes afgeleverd door aardige bezorger

Altijd perfecte bezorging

Hele mooie bloemen voor toch een laag bedrag

Ik bestel regelmatig bloemen voor collega's en die zijn altijd superenthousiast over de kwaliteit. Fijn!

Erg mooie bos!

Mooie bos, netjes op tijd geleverd!

Ik ben tevreden

Snelle levering zoals beloofd. Ik raad het aan.

Een uitmuntende service. Bezorging was gelijk al de volgende ochtend, de dag nadat ik de bestelling plaatste dus. En dat was maar goed ook want het moest in het ziekenhuis bezorgd worden en laat de patiënt nu net later die dag ontslagen worden uit het ziekenhuis dus ruim op tijd bezorgd in de ochtend. Het wordt waar gemaakt wat er staat op de website. Ik ben een zeer tevreden klant. En zal in de toekomst zeker weer bij Topbloemen bestellen. En raad het iedereen aan om dat ook te doen.

Prachtig boeket en op tijd besteld

Heel goed: mooie bloemen en prima bezorging.

Via volbloeden laten bezorgen gaat altijd goed.

Fantastich

Blijven minimaal 2 weken goed

Op tijd bezorgd en een mooi boeket

Prima geregeld

Altijd een mooi boeket bloemen

Wanneer iemand jarig is geef ik met plezier een heel leuk boeket bloemen van topbloemen. En wat betreft de kleuren gaan ze mooi met de tijd van het jaar mee en dat vind ik ook leuk.

Gewoon geweldig

Altijd mooi bloemen.

Uitstekende verzorging en service

Kreeg afgelopen vrijdag een mailtje 'dat de bloemist niet de bloemen in voorraad had, maar zou er voor zorgen dat het een mooi boeket zou worden'. Ik kreeg een foto van mijn vriendin en mijn complimenten voor de prachtige samengestelde bos bloemen. Het overtrof mijn stoutste verwachtingen en mijn vriendin was erg enthousiast daarover.

Alles goed geregeld

Bestelling plaatsen is makkelijk Genoeg keuze Uit ervaring weet ik dat de boeketten optijd en netjes afgeleverd worden.

De ontvanger was erg tevreden

De foto die ik kreeg zag er heel goed uit

Mooi boeket snel geleverd

Kwaliteit en kleurrijk

Ontvangster erg blij met boeket Mooi vol en kleurig boeket Enthousiaste reactie Zoals altijd

Mooi boeket

Correcte levering

Altijd mooi op tijd mooie en goede kwaliteit bloemen.

Helemaal top!

Het was netjes

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire