Snel geregeld goed op tijd bezorgd..ik heb alleen zelf de vorm en kleur van het kaartje niet gezien
Beste Suus, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Wij gebruiken topbloemen.nl regelmatig. We wonen in Oostenrijk en "even snel een bloemetje kopen" is er daarom niet bij. We horen altijd dat de boeketten prachtig zijn en ook de levering en informatie daarover zijn prima.
Beste Hans, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Dick, Geweldig dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Beste Maarten, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn erg blij met het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven. Wij hopen je snel weer te zien bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team topbloemen.nl
Mooie, verse bos bloemen, ' s ochtends al bezorgd, en dat de dag na Kerst! Top!
Beste Anita, Fantastisch dat je ons een cijfer 10 hebt gegeven, waarvoor onze dank. Wij hopen je als tevreden klant in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Altijd heel goed verzorgd. Boeketten zijn lang vers
Beste Danielle, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Boeket besteld wat tegen viel is de bijkomende kosten boeket van 19 euro wordt bij het afrekenen 30 euro. Netjes op tijd afgeleverd.
Beste Heleen, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Goede kwaliteit van bloemen en snelle levering
Beste Elly, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Uitstekende Website duidelijk. Meerdere keuzes om te betalen en zeer snel.
Beste Carolien van Baaren, Bedankt voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over Topbloemen.nl. Heel erg bedankt voor jouw complimenten en review. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
De bloemen worden op de gewenste dag bezorgd en volgens de ontvangers zijn het mooie bossen.
Beste Petra, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen besteld via de website. Ontvanger tevreden, dan ben ik het ook
Beste Judith, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Ik vertrouw topbloemen maar vroeger kreeg ik na dat ik een boeket bloemen besteld had een coupon van 3,50 euro. Om afgetrokken bij volgende aankoop en zo altijd na een aankoop en nu niets meer dat is het enige nadeel
Beste Danny Vinck, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Netjes op tijd vroeg in de ochtend bezorgd, zodat het boeket heel de dag stond te pronken.
Beste J.H.M. Boers, Bedankt voor je review, het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent in onze service en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie duidelijke site, maar ik zou het fijn vinden als er ook foto’s beschikbaar waren van de kleine boeketjes.
Beste Anneke, Bedankt voor je beoordeling! Met jouw feedback kunnen wij achterhalen wat jij, als klant, belangrijk vindt in de service die wij bieden en wat de ervaringen hiermee zijn. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van Topbloemen.nl monitoren en daar indien nodig verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Bloemen afgeleverd op verkeerd huisnummer, erg jammer
Beste Marcel Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat jouw boeket niet kon worden afgeleverd op het door jou opgegeven adres. Onze excuses daarvoor. Mocht je hier nog vragen of contact over wensen dan wil ik je vragen ons een mail te sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Prachtige bloemen worden er geleverd en de ontvangers zijn zeer blij.
Beste Helga, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Fijn dat de ontvanger(s) blij waren met de geleverde bloemen. Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
Mooie bloemen en netjes bezorgd
Beste Giny Smits, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer bij Topbloemen.nl Met vriendelijke groet, Team Topbloemen.nl
op het juiste adres bezorgd, mooie bos bloemen
Heel mooi boeket, is netjes bezorgd, super houden zo.
Wat ik wilde en bestelde is ook snel geleverd, naar tevredenheid van mij en de ontvanger
Gewoon goed
Super!!!
Ik had de bloemen vlak voor Kerst besteld. Ze werden toch nog op tijd afgeleverd. Bloemen zagen er prachtig uit. Er was veel keus op de website. Website was overzichtelijk, betaling ging heel soepel. Ik zal Topbloemen zeker nogmaals gebruiken.
Op tijd en een mooie bos!
60 Noorderdreef
Nieuw-Vennep 2153 LL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire