Tevreden

Alles goed volgens afspraak

mooi bloemstuk

Prachtig bloemstuk ontvanger was heel blij

Top bloemen!

Makkelijk om te bestellen, op tijd geleverd, mooie bossen bloemen zoals afgebeeld op de site. Blije ontvangers, tevreden gevers. Aanrader.

Jullie foto’s geven de boeketten prima weer

Vriendelijke benadering van Topbloemen. Ze gaan snel op een nageschreven berichtje in…heel attent. Ik ben uitermate tevreden.Een goed 2023 voor jullie.

Alles goed aangekomen

prima in orde

zeer tevreden,mooi boeket , en op mooie tijd bezorgt, ook fijn dat ik bericht kreeg ,waar en wanneer het bezorgt is. perfect in orde.vr.gr.coby v toledo

uitstekend

prima service, vers boeket

Vlot geregeld en goede communicatie

mooie bos

zoals altijd zijn dit mooie bossen bloemen. Ik koos nu alleen voor de grootste en dan nog leek deze op de Normale maat, maw ik had ergens wel verwacht dat deze dan toch echt wel groter zou zijn

TOP!

Ik heb 2 x zelf een boeket op deze manier gekregen. Was toen echt een mooi boeket. Ook nog leuk ingepakt. Ik dacht toen dat ik dat ook zou doen als er een gelegenheid was. Dus die kwam met de Kerst. Ook gebruik gemaakt van jullie service. Ik kreeg de volgen dag al een bedankje voor het mooie boeket. Het is ook fijn dat jullie laten weten dat het bezorgd is. Wat wil je nog meer, vanaf de bank een boeket laten bezorgen.

altijd goed verzorgd

Echtpaar was tevreden met boeket. Prachtig boeket

topbloemen voor een topprijs

mijn vrienden vonden de bloemen een opkikker in deze donkere dagen

Volop betrouwbaar!

Top bloemen levert altijd op tijd en de bos bloemen is super mooi (als op het plaatje) en van goede kwaliteit!

Weer netjes geregeld,daarom bestel ik altijd hier

Zoals vaker, weer gebruik gemaakt van Topbloemen.nl, de ontvanger was er weer heel blij mee.

Mijn bestelling is naar volle tevredenheid afgeleverd.

Ik heb mijn mening al gisteren gedeeld. Ik was heel erg tevreden en ik heb ook verteld waarom.

Op korte termijn nog kunnen bestellen

De ontvanger stuurde me een foto. Was een mooie bos kerst bloemen .

snelle levering en goede kwaliteit bloemen

alles naar wens

altijd top in orde

uiterst gemakkelijk te bestellen en er word correct geleverd

Zijn op tijd geleverd en de bloemen waren mooi

Is allemaal gegaan zoals ik het aangegeven had. Dat lukt niet bij alle bedrijven.

Prima bloemstuk

Erg tevreden!

De bos die ik besteld had was erg mooi en kwam op het geplande tijdstip aan. Alles helemaal naar wens dus!

Top.

Boeket gezocht op de website en alles ingevuld. Op de bestelde dag goed geleverd en de ontvangster vond het een mooie bos.

Prachtig boeket en op tijd van afspraak bezorgt.

Prachtig boeket,bezorging optijd bezorgt en de personen waren er erg blij mee en vonden het erg mooi.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire