Prachtig boeket en op tijd van afspraak bezorgt.

Prachtig boeket,bezorging optijd bezorgt en de personen waren er erg blij mee en vonden het erg mooi.

Tevreden ontvangers

Het inschrijven ging eenvoudig, en het verloop van de bezorging was ook goed om te weten.

Zoals altijd is de bos bloemen keurig verzorgd.

Jullie maken waar wat je beloofd. Daarom kom ik ook iedere keer bij jullie uit. Ga vooral zo door. Er is een grote keuze uit diverse boeketten.

Mooie bos bloemen, perfeckt bezorgd!!

Een geweldige verassing voor een ander

Heel goed !

Goeie service, ruime keus

De site is vrij eenvoudig in gebruik om bestelling te plaatsen. Ik kreeg 2x te horen dat het boeket erg mooi was.

Mooi boeket

Het afgesproken tijdstip van afleveren is niet gehaald. Dat maakte het wel spannend of het dezelfde dag nog geleverd zou worden. Nu was het erg druk denk ik de zaterdag voor Kerst. Maar je zit op zo'n moment toch in spanning of het boeket nog geleverd wordt. Gelukkig is het toch nog afgeleverd en was het een mooi boeket. Conform de afbeelding van de website.

snelle levering mooi boeket

snelle levering mooi boeket.

is goed !!! wat ik gehoord heb is dat het een prachtige bos bloemen was

Mooie bolbloemen

Makkelijk bestellen en goed afgeleverd

Bloemen voor mijn schoonzus besteld,die veel naar mjjn zieke broer in het ziekenhuis moest.Ze was ontroerd,dus het zal er prima uit gezien hebben.

Heel tevreden

Mijn moeder was heel tevreden met het boeket dat ik voor de 59e huwelijksdag van mijn ouders heb laten bezorgen.

Mensen blij maken met bloemen is wat ik graag doe.

Ik ben heel erg tevreden. Dikke 10

Ik had dit nog nooit gedaan, maar ben heel tevreden

Al jaren tevreden

Zoals alle keren dat ik gebruikt gemaakt heb van topploegen verliep ook deze keer weer alles vlekkeloos en werden de bloemen op tijd bezorgd

Keurig op de dag die ik had aangegeven

Mooie bos bloemen, mijn vriendin superblij kunnen maken via deze weg.

Uitstekende Kwanten service

Snel en accurate service

Mooi boeket. Goede levering.

Top as always.

Top zoals altijd.

in een woord geweldig

Ben al lange tijd klant bij jullie. Nog nooit klachten gehad. Altijd netjes verzorgd En de bloemen staan toch wel bijna drie weken. Blijf zo doorgaan. Groet een blije en tevreden klant.

De beste bos bloemen

Altijd zijn de geselecteerde bos bloemen van goed kwaliteit en omvang. De ontvangende kant is altijd content met wat er ontvangen wordt. Bestellen is ook altijd makkelijk en meer dan genoeg keuze en daarom kom ik altijd terug bij topbloemen.nl.

Is goed

De levering was op tijd en het boeket was pressies wst ik er van verwachten

Tevreden

Niets om op te merken. Alles naar wens gegaan.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire