de bloemen zijn TOP

Mijn broer belde mij op om te bedanken voor de mooie bos bloemen.

zoals altijd, weer priuma verzorgd en op tijd!!

reeds langer bestel ik bloemen via uw instelling en het is nog nooit voor gekomen, dat het niet in orde was. Gewoon zo doorgaan en dan blijft het voor mij de gemakkelijke methode om iemand met bloemen te kunnen verwennen.

Super mooi bloemstuk

Netjes op tijd niks mis mee

matig

viel tegen voor het geld was het matig, ben beter gewend

Zeer tevreden!

Netjes

Netjes op tijd en dag afgeleverd!@#

geweldig

De aflevering van het boeket bij mijn moeder in het verzorgingstehuis was top! Geweldig, wat een service!

Super mooi boeket!

Prachtig boeket met mooie vaas én ondanks de kerstdrukte keurig op tijd bezorgd!

Boeket geleverd zoals op plaatje bestelling

redelijk tevreden

wel iets anders als het plaatje maar dat kan

Goed verzorgd en op tijd geleverd!

Goed verzorgd en op tijd geleverd!

Ben via mail netjes op de hoogte gehouden.. Ook over dat het geleverd is helemaal top met een duimpje.

Werd meteen meegedacht in oplossing nadat de bestelling ivm ziekenhuis opname gewijzigd moest worden

Fijn als de ontvangers tevreden zijn

Volle tevredenheid

Gemakkelijk besteld en correct afgeleverd

Topservice

geweldig

De bloemen zijn goed verzorgd aangekomen.

Erg teleurgesteld !

Het moest een tulpen boeket zijn maar het was meer allerlei groen en kerst ballen dan tulpen, ik zag het gisteren bij mijn dochter voor wie het boeket was! Ga voorlopig NIETS meer bij jullie bestellen!

Geheel volgens verwachting

Makkelijke website, waar je snel een bestelling kunt plaatsen. Overzichtelijk en duidelijk zichtbaar aanbod. Afhandeling en levering perfect.

Prachtig

Mooie groot kerstboeket ontvangen

De boeketten zijn in werkelijkheid mooier dan op de foto's.

Heb al meerdere keren boeketten besteld bij Topbloemen en keer op keer boven verwachting zo mooi. Daarnaast is er simpel en eenvoudig te bestellen door de duidelijke snelle website. Ook de bezorging is dik in orde chapeau! (ps) Dat ik in Lelystad woont betekend niet dat ik alleen in Lelystad boeketten heb laten bezorgen maar verspreid over het land en alle boeketten waren van super kwaliteit.

Heel erg fijn. En goed

Mooie bloemen en fijne en nette bezorging

Prima op tijd ,heel goed verzorgd Bedankt

Heb de bestelling s,morgens opgegeven en in de middag is het bezorgd .de familie waar het voor was waren zeer tevreden

M’n familie is altijd vol lof over de ontvangen bouquets

heel goed

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire