Vlotte afhandeling

Alles is naar tevredenheid gegaan

Mooi bos bloemmen

Netjes op tijd geleverd

Prima service, mooie boeketten.

Zie hierboven

Mijn moeder vindt het boeket prachtig en dit weekend zal ik het zelf zien. Ik werd goed op de hoogte gehouden en en Topbloemen heeft zich perfect aan de afspraak gehouden.

Keurig

Geeft wat het beloofd

doet zoals afgesproken

Goede service en mooie bloemen.

Mooie bloemen, snelle bezorging!

Al jarenlang is Topbloemen mijn leverancier van prachtige boeketten, voor familie, vrienden en bekenden. Nooit klachten gekregen!

Geweldig, kan ook in één woord.

Netjes en keurig verzorgd

Keurig op tijd bezord

Bestel regelmatig en heel goede service en mooie boeketten .

Wel even bezig met 2 bestelingen maar idereen blij

2 bestelling na elkaar was een hele opgaaf maar uiteindelijk kwam ik toch aan het eind van de bestelling de aflevering was met volle tevredenheid duwij blij iedereen blij

Prachtige bloemen zoals afgebeeld.

Heb altijd een mooie bos bloemen gezien die jullie gestuurd hebben. Krijg altijd een foto te zien van degene die ze heeft gekregen. Toppie

Zag er prima uit

Ik heb het boeket gezien en zag er mooi uit .

Mooi

Het boeket is prachtig ,alleen vraag ik mij af of dit de bestelling van €30, is . Had het iets voller verwacht.Truus Boussen.

De ontvangers vonden het een prachtig mooi boeket! Snelle en zorgvuldige afhandeling van de bestelling.

Makkelijk en betrouwbaar

Duidelijke site, goed aanbod, fijne terugkoppeling van de status van de bestelling.

Topkwaliteit op tijd!

Pas laat besteld, toch prachtige bos op tijd dezelfde dag geleverd. Klasse! Bedankt!

correcte afhandeling. goede communicatie, mooi boeket.

zie boven.

Altijd bóven verwachting

Tot de dag van heden, voldoen de boeketten bóven verwachting! Zelfs een ‘small’ boeket blinkt uit in grootse pracht & praal!

Prima service vanaf bestellen tot en met bezorgen.

Zie hierboven.

Alles naar wens verlopen!!

Vlot te bestellen, medeling van bestelling en berichten van afgegeven, keurig, is precies gr volgen!

Mooi boeket is afgeleverd, het leek ook goed op de foto op jullie website. Communicatie is uitstekend, een verzorgde levering!

Top!!!

Uitstekende boeketten

Geweldige goede organisatie met top bloemisten.

Goed geregeld

Had het nog nooit gedaan maar de informatie is helemaal prima. Duidelijke site en mail over bezorgen en dat het in goede orde is ontvangen.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire