Top bloemen zijn top

Ik heb goeie ervaringen met top bloemen je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bloemen bezorgd worden en zijn

perfecte organisatie

Zeggen wat z doen en doen wat ze zeggen. Of het nu binnenland of buitenland is, alles wordt goed verzorgd afgehandeld.

Goed en makkelijk te regelen

Zeer snel Goed contact Nette bezorging

Mooi kerstboeket bezorgd

Voor een relatie wilden wij een mooi kerstboeket laten bezorgen, vanaf de site een keuze gemaakt, lokale bloemist aldaar heeft er beslist iets moois van gemaakt.

Super wat je besteld krijg je ook.

Altijd goed en bezorging is op de dag dat je wil.

Mooie bloemen en stipte levering!

Al meerdere keren via topbloemen boeketten besteld. De ontvanger is altijd blij en ik als zender ook omdat het mooie en goede kwaliteit bloemen zijn.

waar ken ik dat woord Top toch van?.... O, ja , topbloemen. Super geregeld thanks

Goede service en duidelijk en overzichtelijk op de site.

Tevreden

Mijn bouqet zag er heel mooi en vers uit

En ze hebben een foto gestuurd , nu het zag er prachtig uit . Complimenten hoor ga zo door . Hartelijke groet Ria Sohl

Zeer goede ervaring

Uitstekend! Ik heb zelf de bloemen niet gezien, maar de ontvangster belde helemaal blij uit Nederland (ik woon in Denemarken). Ze zei dat het een prachtige bos bloemen is. Iedereen tevreden dus :-)

Prachig boeket!

Het boeket was in werkelijkheid nog mooier dan op de website. En ik had gevraagd of het voor de middag bezorgd kon worden. Nou, het was er nog eerder dan ik had durven hopen! Prima service, prachtig boeket!

goede service

zo als altijd altijd prima Bedankt

Alles goed geregeld.

Alles wat topbloemen zegd komen zij na.

Wat ze beloven , doen ze ook!

Besteld m.b.v. de overzichtelijke internetpagina's, geleverd volgens afspraak en bezorgd volgens afspraak!

Handig en goede kwaliiet

De ontvanger was zeer tevreden en dan ben ik dat ook!

Topbloemen is ook echt TOP

Heb al een aantal keren mensen verrast met een boeket van topbloemen. Het boeket komt altijd goed overeen met wat ik heb uitgezocht. Ook over de kwaliteit valt niets te zeggen en ze blijven lang goed. Heb zelf ook wel eens een boeket ontvangen en ben er erg tevreden mee. Helemaal TOP dus

geweldige service !!

Het lukte me niet om bij mijn bestelling een kortingscode van 5 Euro in te voeren. Na contact met de klantenservice heb ik deze 5 Euro alsnog teruggestort gekregen. SUPER !!

Kreeg bericht dat het erg mooi was

Super verzorgd en goed op de hoogte gehouden

Zie boven

Snel besteld, snel geleverd!

!

De ontvanger was reuze blij met het prachtige boeket!

De bloemen zijn nog steeds prachtig

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire