Altijd top

Geweldige bezorging

Bij Topbloemen zit je goed Veilig en betrouwbaar Goede bezorging en op tijd

Mijn ervaring over topbloemen is nog steeds geweldig!

Bloemen hebben een goede kwaliteit Bezorging is top Al met al complimenten voor jullie

ik bestel veel bloemen via top bloemen.nl

Ik ben erg tevreden, krijg complimenten over de boeketten soms met iets lekkers erbij. Dus geen opmerkingen verder

Prima verzorgd!

Opdracht is prima uitgevoerd, boeket netjes verzorgd.

Prima en op tijd

Snelle en correcte levering

Mooie bloemen met zorg gemaakt

makkelijk om de bestelling te doen

makkelijk om de bestelling te doen. Krijg reactie als ik een vraag stel via de mail. Fijn om te weten dat het boeket bezorgd is

Wederom top!

Jullie maken waar wat jullie beloven. Op tijd een super mooi boeket bezorgen.

Veel keus en degelijke afhandeling

Een mooie bos bloemen geslecteerd die de volgende dag volgens afspraak is bezorgd.

mooi

Volgens de ontvanger een mooie bos!

Keurig op de hoogte gehouden van de bezorging bloemen waren prachtig

Oke

Prima.

Je krijgt wat je besteld

Heb al meerdere keren bloemen besteld tot tevredenheid

Iedere keer een Top-ervaring

Bestellen gaat eenvoudig en volop keuze. Ik werd steeds op de hoogte gehouden van het proces. En kreeg een enthousiaste ontvanger aan de telefoon. Wat wil je nog meer!

mooi en goed verzorgd bloemstuk

ook visite vind het bloemstuk erg mooi

Vandaag besteld morgen geleverd top

Bos bloemen was mooi. Chocolade lekker. Optijd en snel geleverd.

Mooi bos, snel bezorgd.

Zou er weer bestellen.

Netjes

Sommige bloemen beetje slap, maar een mooi boeket! Fijn dat het geleverd wordt met water en het boeket is makkelijk te vervoeren door de hengsels. Wij bestellen standaard bij Topbloemen!

Prettige website; werd goed op de hoogte gehouden van verzending. Ondanks dat ik boeket niet heb gezien, vertrouw ik op dat boeket overeenkomstig afbeelding(seizoensbloemen)is gemaakt.

De ontvanger was blij verrast

Bij ontvangst van de bevestigingsmail werd alleen het adres (ziekenhuis VieCuri Venlo) vermeldt en niet het kamernummer in het ziekenhuis. Dat kamernummer had ik wel expliciet opgegeven. Omdat ik bang was dat het bij de receptie van het ziekenhuis zou blijven liggen, heb ik zelf gebeld naar het ziekenhuis. Het is jammer dat ik die extra moeite moest doen terwijl dat voorkomen kan worden door in de bevestigingsmail het gehele bezorgadres te vermelden.

Topbloemen goed, verzorgd en prachtig

Goed gekozen bloemisten door het hele land .

Top geregeld

Mijn ervaring is dat de bloemen altijd netjes worden afgeleverd. Nog nooit een ontevreden ontvanger gehad.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire