Goed geregeld, zoals altijd!

Het is en blijft fijn om van Topbloemen gebruik te maken.

Op tijd een mooi boeket afgeleverd

Boeket was volgens verwachting mooi, precies passend bijvoegend die het heeft ontvangen

Op tijd een mooi boeket afgeleverd

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit bloemen en prima service

Mooi kerststuk!

Gemakkelijk te bestellen op de site. En keurig op tijd bezorgd. De ontvanger is er heel blij mee. Mooi kerststuk met verse bloemen van de plaatselijke bloemist. Nu hopen dat de ontvanger er lang van kan genieten. Het enige min puntje is de prijs. Die vind ik best wel hoog voor z'on bloemstuk. Maar dat heeft misschien met de tijd van het jaar te maken.

Fantastisch gemakkelijk!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Mijn zus was er erg blij mee!

Super snelle bezorging

Leuk boeket en binnen 3 uur delivered. TOP!

Meer dan geweldig!!

Ik had een app geschreven om de bloemen zezelf op te halen. Ze stonden klaar en super vers. Maar ook zeer hartelijk personeel. Heel service gericht en ontzettend vriendelijk. Ze willen alles voor je doen. Ik zocht een top bloemist die heb ik gevonden. Voor mij nu altijd daar mijn bloemen. Topbloemen bij een top bloemist.♥️

Meer dan geweldig!!

Correct en snel geleverd

Alle bestellingen van bloemen regel ik bij Topbloemen. Het wordt altijd correct en snel afgehandeld. Ik raad dit bedrijf van harte aan.

Mooie boeketten op tijd geleverd

Prachtige boeketten en goede service

Mooie boeketten op tijd geleverd

Prachtige boeketten en goede service

Prima service!

Netjes op de hoogte gebracht van verloop van de bezorging.

nvt

nvt

Top Service

Top Service.

eenmaal binnen is het snel te regelen en te plannen

Het is lastig om een bestelling naar bv australie te maken omdat het buitenland niet als zodanig is aangegeven in de standaard site van Topbloemen. verjaardagskaartje bij bestelling in buitenland kan niet, jammer. kortingvoucher bij bestelling buitenland pakte niet.

eenmaal binnen is het snel te regelen en te plannen

Snelle levering en mooie bos

Snelle levering en mooie bos

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire