Zeer betrouwbaar

Er werd op de beloofde dag een heel mooi boeket bezorgd

Prachtig

Prachtig boeket, redelijke prijs, en prima bezorging

Was netjes bezorgd ik werd gelijk gebeld door de ontvanger voor een bedankje, ze waren er erg blij mee. Dank voor de service

jarige blij wij blij

Omdat wij niet om de hoek wonen is het fijn dat er een prachtige bos namens ons met een persoonlijke tekst kan en wordt afgeleverd

Ruime keuze, goede kwaliteit

Ruime keuze, goede kwaliteit

makkelijk en snel

makkelijk en snel

Mooi boeket

Mooi boeket en tijdig geleverd

vlot

de bestelling en de levering zijn vlot verlopen top

mooi boeket,optijd bezorgd

mooi boeket en optijd bezorgd. jammer dat het kleiner was dan verwacht... dit was het grootste boeket..... wij vonden het niet het geld waard

Uitstekend mooi boeket optijd bezorgd

Mooie en kleurige bloemen!

Goede service. Bloemen netjes op tijd. Kleurige bos!

Zoals altijd goed verzorgd

Zoals altijd goed verzorgd

uit de kunst

bloemen werden met grote dankbaarheid ontvangen!

uit de kunst

bloemen werden met grote dankbaarheid ontvangen!

Een prachtig boeket geworden. Is ook goed gegaan met briefje in de brievenbus en bij de buren bezorgd.

Prima altijd

Jammer dat je nooit weet hoe de bloemen zijn. Ik stuur ze nasr redelijk onbekene voor mij. Misschien dat ontvangers kunnen reageren

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire