Goede service en verse bloemen.

Snelle levering. De bloemen staan gemiddeld twee tot drie weken.

TOP❣️❣️

Efficiënt, duidelijk en snelle behandeling, hele goede service over het algemeen !

Netjes afgeleverd

Alles netjes afgeleverd.

Prrrrima!!

Prima bloemen, goede levering.

Prrrrima!!

Prima bloemen, goede levering.

Op een makkelijke manier bloemen laten bezorgen als je geen tijd hebt.

Makkelijk te bestellen. Ik heb zelf de bloemen niet gezien maar ik heb geen klachten gehoord.

Hier heb ik echt te weinig tij voor. Maar hartelijk dank voor het verwerken van mijn order.

helemaal top

snel en goed bezorgd. Ze vond hem erg mooi.

helemaal top

snel en goed bezorgd. Ze vond hem erg mooi.

Makkelijk om te bestellen. Kaartje erbij erg gebruiksvriendelijk om te maken. Jammer dan de twee nog bij mij in bezit zijnde kortingscouponnen niet werkten. Meerdere keren zonder resultaat geprobeerd.

Goed op de hoogte gehouden ,mooie bos

Ontvanger was er heeeel blij mee.

Positief, ga zo door.

Ontvanger was er heeeel blij mee.

Positief, ga zo door.

toegankelijke website en levering volgens afspraak

er kan wel iets minder groen en iets meer bloem in de boeketten, maar verder ok

Prachtig boeket

Boeket besteld, natuurlijk vanaf een foto, maar hij is daadwerkelijk zoals beloofd. Prachtige bloemen.

Prachtig boeket ,maar wel omdat Vogelpoel mijn favoriete bloemist is!

Paar keer minder tevreden geweest omdat het boeket er niet op leek van wat ik besteld had Maar Vogelpoel herstelde dat vertrouwen! Schitterend boeket , leek ook op het plaatje en stond bijna 2 weken!

Prachtig boeket ,maar wel omdat Vogelpoel mijn favoriete bloemist is!

Altijd mooie bloemen en op tijd geleverd

zie hierboven

Goed verzorgd

Bloemen waren netjes op tijd bezorgd en ze zagen er net zo uit, als op de website

super goed

super goed

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire