De bloemen voor de verjaardag van mijn dochter waren heel mooi en op tijd bezorgd .

Heel blij met de bloemen ,ik kreeg een leuke foto van het boeket . Prachtig

Heel blij met de bloemen ,ik kreeg een leuke foto van het boeket . Prachtig

TOP

Dag van te voren besteld vanuit Portugal en dag daarna keurig op tijd bezorgd. Op 5 december met een bestelde chocolade letter. Hartelijk bedankt TOPBLOEMEN

Prima verzorgd!

Altijd goed geregeld

Bestelling wordt altijd goed ontvangen!

Mooie bos, goed op tijd en goed geïnformeerd

Zie boven

Goede kwaliteit, wel duur

De vriendin waarnaar ik een boeket had laten sturen liet mij er een foto van zien. Het boeket was prachtig en ook op tijd en goed bezorgd, alleen vond ik het wat karig. Ik heb het grootste boeket gekozen en inclusief een kaartje en bezorgen €40 betaald, en daarvoor kreeg de vriendin een relatief eenvoudig boeket met 3 amaryllissen en wat groen. Ze vond het erg mooi, dus onder de streep ben ik tevreden, maar voor zoveel geld verwacht ik toch wel een wat voller boeket.

Mooi boeket, netjes op tijd bezorgd.

Volgende keer kies ik weer voor top bloemen.

Mooi boeket, netjes op tijd bezorgd.

Volgende keer kies ik weer voor top bloemen.

Goede berichten van de geadresseerde

Uit stekende kwaliteit bloemen worden geleverd.

GOEDE SERVICE en prima kwaliteit! Gaat het dan toch nog een keer mis, dan wordt dit keurig opgelost. Een tip voir de directie, is het niet kosten besparend, als, er wat beter op bepaalde locaties, b.v. in Doorn, Driebergen ook naar een verkooppunt gekeken wordt. De Topbloemen, die de.mensen dáár krijgen, moeten helemaal uit Wijk bij Duurstrde vandaan komen!!

Uit stekende kwaliteit bloemen worden geleverd.

Super en goede service

Mooie en nette bloemen, en goede service Ook telefonisch behulpzaam Heb nog wel een vraagje? Krijg ik nog een berichtje van afterparty dat ik betalen kan Alvast bedankt voor de goede zorgen

Resultaat niet geheel als orgineel

Mijn eerste ervaring bij topbloemen was geweldig. Helaas was bij deze duurdere bestelling het resultaat een stuk minder. Het eindresultaat leek Helaas een stuk minder op het origineel als op de website, vooral minder in de hoogte, erg jammer.

Resultaat niet geheel als orgineel

top

Mooie bloemen, ik had de kleur blauw gekozen. Keurig bezorgd.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire