Prima kwaliteit met snelle service..

Een bloeiende cadeau-plant besteld online. Deze werd binnen 24 uur geleverd en ik ontving als zender meteen bericht van bezorging.

Super snel en mooi!

‘s Ochtends besteld een paar uur later al geleverd! Een heel mooi hartje vol bloemen cadeau gedaan aan mijn vrouw! Ben zeer tevreden!

Mooi Boeket, ruime keuze, goede service

Voor een zieke vriendin een kleurrijk boeket uitgezocht. Snel geleverd kwaliteit van de bloemen is erg goed Je wordt goed op de hoogte gehouden over moment van de levering

Zoals elke keer een enthousiaste reactie van de ontvangers.

Al diverse keren via Topbloemen besteld en altijd tot volle tevredenheid is de opdracht uitgevoerd.

Zoals elke keer een enthousiaste reactie van de ontvangers.

Duidelijk bestel proces, tot en met aflevering.

Op tijd geleverd

Mooi boeket en op tijd geleverd

Prima verzorging en bezorgd zoals afgesproken

Weer een goede ervaring.

Goede service en kwaliteit bloemen

Snelle en goede levering en de bloemen staan vaak langer als een week!

Prima verzorging en bezorgd zoals afgesproken

Weer een goede ervaring.

Goede service en kwaliteit bloemen

Snelle en goede levering en de bloemen staan vaak langer als een week!

Betrouwbaar

Er wordt geleverd op de dag dat er afgesproken is.

Betrouwbaar

Er wordt geleverd op de dag dat er afgesproken is.

attente medewerkers

attente meedenkende medewerkers en goed persoonlijk contact

Resultaat was minder mooi

Mijn vorige ervaring met topbloemen was super. Helaas viel het deze keer erg tegen. Het eind resultaat dat werd afgeleverd was helaas erg slordig en niet zo mooi in de hoogte verwerkt als het voorbeeld datop de website stond. Erg jammer.

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire