Snel leveren wat ze laten zien.

Vaak gehoord dat bloemen online er bij aflevering vaak beter zijn dan de geleverde. Ons boeket was letterlijk een copy van de foto. Dus super tevreden. Al vastgezet op startscherm.

Snel leveren wat ze laten zien.

Vaak gehoord dat bloemen online er bij aflevering vaak beter zijn dan de geleverde. Ons boeket was letterlijk een copy van de foto. Dus super tevreden. Staan al vast bij startscherm.

Fijne ervaring!

Het assortiment is groot, er zijn veel keuzemogelijkheden en er wordt geleverd volgens afspraak. Prima dus!

Ik vond het prettig dat ik op de hoogte werd gehouden van de verschillende fasen van mijn bestelling

Positief.

Fijne ervaring

Positief.

Correct geleverd, wel hoge verzendkosten

Het loopt goed en snel als je iets bestelt maar ik vind de verzendkosten erg hoog.

Correct geleverd, wel hoge verzendkosten

Het geheel is correct verlopen.

Zowel de bestelling als de levering zijn zoals mocht worden verwacht goed verlopen!

Het geheel is correct verlopen.

Prachtig!

De ontvangster was zeer verguld met de bloemen, en ook namens haar krijgen jullie een 10 !

tevreden klant

Ik ben tevreden met het gestuurde boeket, maar samen met de leveringskosten vind ik het erg duur. Een klein boeket voor €26,95 is echt veel geld. Dit is dus iets dat ik niet zo snel meer zal doen.

Wordt altijd op tijd geleverd

Al vaker gebruik gemaakt van Topbloemen, en nooit teleurgesteld!

Wordt altijd op tijd geleverd

Al vaker gebruik gemaakt van Topbloemen, en nooit teleurgesteld!

Makkelijk en goed

Bestellen was simpel ,t betalen ook,het was een mooi boeket en op tijd geleverd

Makkelijk en goed

Bestellen was simpel ,t betalen ook,het was een mooi boeket en op tijd geleverd

60 Noorderdreef

Nieuw-Vennep 2153 LL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire